e

NYTT OBJEKTIV TILL KAMERAN!

Publicerad 2010-06-30 17:01:04 i Allmänt,

Vet ni vad jag just kom på..?
Jo, en sak som både mamma och pappa lovade mig när jag gick i.. åttan tror jag.

Jag sa till mamma att jag ville ha ett nytt objektiv till min system kamera, så frågade hon varför osv och jag sa att jag måste ju ha det om det ska bli lite roligare att fota och hålla på. Hon sa att hon skulle köpa ett objektiv till mig OM jag valde en linje till gymnastiet som innehöll foto och sånt.

Givetvis gick jag med på det och tänkte "hur svårt kan det vara för mig att komma in där egentligen?"

jag har varit intresserad av det innan alltså foto, eller innan och innan, sen jag upptäckte hur kul det var att fota om man hade någonting på gång.
Och nu när jag har kommit in på min linje som jag ska gå,  IT-Media på JB så blir det ju lite roligare med att de lovade mig ett nytt objektiv haha.
Det har dom säkert glömt men de lovade ju så vad tusan, varför ge upp?

Jag får hoppas på det bästa!

trött som ett **ask

Publicerad 2010-06-30 16:44:31 i Allmänt,

hrm nä jag vet inte det där med rubriker längre, det får bli som det blir säger jag nu.
Fick städa i akutens förråd idag fick hjälp av "Sune"- Svante, fick mig några goda skratt, så otroligt skön röst så varje gång man hör honom prata börjar man nästan skratta hihi.
Blev klara med det runt halv tolv. Pappa hade inget mer jobb åt mig förens efter en timme, så jag fick sitta på en pall hos mamma och inte göra någonting, utom att prata med Tagge.
Fick reda på att jag skulle måla linjer på golvet inne hos akuten MEN först skulle all gammal tejp bort, och det var typ... omöjligt för mig att få bort den men jag fick lite hjälp. började tejpa upp nya linjer som jag ska börja måla efter imorgon. riktigt skönt. slutade vid halv fyra då Svante tyckte att jag kunde ta en paus. gick bort till mamma och satte mig igen, tog en kopp varm choklad gick hem vid fyra.

Sitter just nu och väntar på mat, sen ska jag nog sova lite.. eller något. jag var mega trött idag på morgonen, förstår inte det eftersom att jag somnade runt tio igår?


hm aja,

ha ett fint liv - typ

NER MOT SJÖN

Publicerad 2010-06-29 18:04:04 i Allmänt,

usch, jag är fortfarande äckligt trött - och smutsig. Rebecca kommer snart i alla fall så vi ska ner till sjön för att träffa lite folk. sen hem och duscha och sova laal

vilken fin... bränna?

Publicerad 2010-06-29 16:57:23 i Allmänt,

gud, andra dagen avklarad och VILKEN VÄRME det har varit!
Idag har jag sopat, sopat och sopat allt det städandet i värmen med solen rätt på himlen är inte OK! 
Fick på köpet lite bränna här och var, med tanke på att vi är tvungna att ha stora, tunga, varma jobbarbrallor på oss, så vek jag upp benen på dom, och det med att jag inte får ha bekväma linnen på mig på jobbet (Obekväma linnen för mig innebär alltså sånna som linnen som är väldigt O-uringade, det är inte skönt och det ser absolut INTE bra ut på storbystade tjejer! tänk er för) där för en liten stund kände jag mig lite elak typ som... kissie?
Alla fall, fick köra på en klassiker (Rebecca du vet vad jag menar) "vika upp t-shirt ärmarna så man ser biff ut stile"
Brände lite väl i både pannan och på armarna! men jag ska inte klaga! tycker bara ni ska få se en väldigt fin bild!

Nice, intesant?
ett litet tips.. använd inte ploster i solen
nu ska jag äta, sen ska jag försöka få tag på en viss liten rebecca som inte svarar på sina sms!
nedrans unge

madness!

Publicerad 2010-06-28 20:54:20 i Allmänt,

ÅH jag blir galen! försöker skriva ut en yttepytteliten bild som är 10x15 cm, lyckas det ? JA. blir det rätt färger ? NEJ.
förstår inte vad det är för fel på skrivaren alltså!

empty

Publicerad 2010-06-28 20:33:34 i Allmänt,

Fick den här tavelramen och fatet av Timmy och Emelie för att de flyttar ut på torsdag och hade ingen plats/nytta av dessa saker! Jag har dock ingen nytta av fatet (än) men ramen är Lä-läcker!

ska in med ett fint kort där sen!

Gulligt

Publicerad 2010-06-28 19:41:09 i Allmänt,

Jag tror jag fann världens minsta mus ;) nä, inte riktigt men den var väldigt liten!
Det var den musen som följde med datorn, så tänkte pröva den för ett tag, om den inte funkar för mig, så är det bara till att packa ner den igen!
jag tycker den var lite söt!


HAHA är jag inte bäst? jag tappade andra piercing kulan i samma matta! gogo

städ freak!

Publicerad 2010-06-28 19:15:35 i Allmänt,

well, ja jag jag städar hela tiden, men jag älskar det och jag gör det bäst så varför inte lägga ner sin fritid på det om man ändå inte har någonting annat att göra? förstår inte varför alla tycker det är så trist att städa?
Ett fint och rent rum, ger alltid bra resultat till en glad Millan!

UNDERBART!


Nu ska jag ta mig en kopp te, sätta mig ner och sen sova lite låter inte det fantastiskt?

slutkörd

Publicerad 2010-06-28 18:52:37 i Allmänt,

Just ätit och plockat in resten av alla kläder. det låg i storastora högar på mammas och pappas säng, dock är jag snabb vikt så det gick hyffsat fort. Nu ska jag bara slänga in allt i mina lådor sen plocka upp resten av smutstvätten från mitt golv sen är det klirrat för sängen!
kanske en kopp te innan dess.. hih


Haha.. smarrigt
- har sett 1000x värre ut!

FÖRSTA DAGEN AVKLARAD

Publicerad 2010-06-28 17:12:32 i Allmänt,

Steg upp klockan sex idag för att sedan åka till VOLVO och börja sommarjobba klockan tjugo i sju. 
Kom dit och startade dagen på pappas kontor med en kopp kaffe. Jag fick inte komma igång med oljetömmandet förens efter frukost eftersom att det inte var någon som hade fixat fram saker och ting, vilket bra ställe va?

Mitt jobb var att förflytta olja från 200L fat till 1000L fat, att tömma en 200litrare gick ungefär på en kvart.
Det var det jag skulle göra de här 2 veckorna, men jag blev klar på nolltid så jag har ingen olja kvar att tömma.. vad gör jag nu då? JO! det jag gör allra bäst - STÄDAR! jag kommer alltså få städa i oljeboden där jag var idag, typ sopa upp och plocka iordning (låter väl ur kul? och jag som älskar att städa! jag har bara tur ibland)

Det har ju också varit så grymt varmt idag 26 grader inne i fabriken? trodde de skämtade först. Trodde det skulle vara lite svalare ute där på min arbetsplats eftersom att det var skugga där idag - VID NIO! duh? Solen flyttades ju förståss och stod rätt ovanför mig, och där stod jag i långbyxor, feta skor, inga solglasögon, inget solskydd , ingen stol att sitta på, och INGEN skugga. Snacka om att jag halv dog där ett tag. Kom ju in i fabriken sen, först var det riktigt skönt eftersom att det var sådär mycket svalare där inne än vad det var ute i solen, men efter man hade suttit stilla en stund var det inte lika behagligt längre. Men man ska väl inte klaga nu när man väl har värme? åhnej inte så det hörs i alla fall!

och VOLVOS jobbar skor tar KOL på mig, en stor fet blåsa på hälen som inte är så speciellt najs, men jag överlever!

bara 13 arbetsdagar kvar nu då på ett ungefär? kan bli mindre om de får slut på jobb. Sen börjar sommarlovet igen.
Nu ska jag ner och hjälpa mamma/pappa att vika in ca 6 korgar ren tvätt som inte har blivit av pga midsommar och bakfyllor hit och dit. så jag ska vara gullig och hjälpa till, sen blir det tacos namnam!

just hemkommen

Publicerad 2010-06-27 20:30:45 i Allmänt,

Kom just hem från rottne och min älskis ur mys att få träffa honom efter ca en och en halv vecka, låter lite men det är mycket i mitt liv.
Nu ska jag ner och äta lite sen ska jag sova för imorgon måste man upp tidigt igen.. HEMSKT!

"hade jag varit oskuld så"

Publicerad 2010-06-27 13:59:19 i Allmänt,

haha hon e väl för go lilla kissie? som att hon inte skulle ha blivit av med oskulden - jo tjena!
det är sånt jag tycker är underhållande.. men tycker ändå hon har tappat stinget lite, för något årsen som jag visste att hon fanns så hade hon lite mer roliga videoklipp på sin blogg, fullt ös och fullkomligt patetiska!
sånt gillar jag - att kunna skratta åt andra är det bästa som finns ibland!


facelook outfit

Publicerad 2010-06-27 13:41:16 i Allmänt,


Snart tar jag bussen till rottne, kommer hem ikväll någon gång - imorgon JOBB


btw, vad tycker ni om mina fina sår på benen som ser ungefär likadana ut? najs

om han lever eller inte

Publicerad 2010-06-27 12:22:41 i Allmänt,

vilket tjat det har varit om att Michael Jackson inte är död. är det bara så att folk inte kan acceptera att han är borta eller är det verkligen så att han fortfarande lever?
Jag själv vet inte vad jag ska tro, jag tror nog på att han lever när jag får se ännuflera bevis som verkligen kan tyda på att det är han.

Det var precis samma sak när Elvis dog att han skulle ha fejkat sin död, men sen visade det sig att han inte levde trots allt. så näe jag vet inte riktigt.

Jag menar egentligen, en man som har ALLT verkligen varför skulle han vilja fejka sin egna död, han kommer ju aldrig kunna sjunga igen för då blir han igenkänd direkt liksom.
Han kanske fejkade den för att komma bort från alla sina skulder som han hade och kanske till och med kunna få sälja så mycket mer än vad han gjorde under sin livstid?
Jag tror det kommer bli en gåta tills han verkligen dör om han fortfarande lever.

vilken natt(ätter)

Publicerad 2010-06-27 12:07:04 i Allmänt,

usch, jag har inte kunnat somna på två nätter nu, dock somnade jag tidigare igår än i förgår. mamma och pappa hade främmat till halv SEX inatt?! wow, inget vett att gå hem någon gång verkar det som.
Vaknade tusen gånger inatt av att mamma skrattade ihjäl sig.

Idag ska jag smita till Rottne, riktigt längesen jag var där nu. Jag tänker ta tre bussen. innan dess ska jag duscha och fixa mig och äta lite. 
så dags att börja!
hoppas ni haft en fin helg och hoppas ni kommer få en fin dag!

Läggdags snart

Publicerad 2010-06-26 23:40:23 i Allmänt,

Usch jag är helt slut, kunde inte somna inatt låg vaken till fyra och smsade med christoffer, sen kollade jag klart på drag me to hell, inte alls min filmsmak. Somnade vid fem idag på morgonen riktigt hemskt! Och varmt var det.
Nu är det nog dags igen att dra sig till bädden och sova. Vila ut sig inför både morgondagen och måndag när jag börjar jobba. Imorgon ska jag träffa älskling en stund så måste vara pigg.

Hoppas ni har haft det fint i helgen allihop!
puss på er

fjortisfrilla

Publicerad 2010-06-26 22:45:59 i Allmänt,

Älskar vi inte fortfarande det tupperade håret? sisådär såg mitt hår ut från sjuan till början av åttan tror jag, najs!

Utomhus

Publicerad 2010-06-26 22:23:19 i Allmänt,

Sitter ute med datorn med mamma pappa och gäster. Mysigt värre. Inte kallt alls ute, mygg och knott dock, men det överlever man nog? Mamma leker tummetott med mysko, och resten sitter och skrattar gott. Mja det är fridfullt.
Mamma tjatar även om att jag och christoffer är lika.. hm vadå lika? Jag vet faktiskt inte om jag kan hålla med om det! Han är såhär ------------------------------- mycket snyggare än mig, så nej vi är inte lika! Emmy sa att vi såg ut som syskon.. inte kul! ni kan gärna gämföra och säga vad ni tycker på bilden längre ner när vi står bredvid varandra! 

nu ska jag kila in, för alla gick nu så. bye !

l(a)urvigt värre!

Publicerad 2010-06-26 20:18:32 i Allmänt,

har ni en lurvig matta under er och piercing i läppen eller liknande, sitt INTE och lek med den och tappa den.. du lär inte hitta kulan igen...

bilder

Publicerad 2010-06-26 16:32:15 i Allmänt,

Ni minns väl att jag skrev att vi åkte häst och vagn på skolavslutningen? hihi här e pollen, jag och mina flickor!

Agnes, Nelly, Poet, Jag och Saranda - fotograf Evelina


Agnes, Nelly, Poet(erna), Jag och Saranda - fotograf Evelina
Nelly är så typisk, hon blundar på dom flesta bilderna, love you anyway

Ny slarv header

Publicerad 2010-06-26 15:54:09 i Allmänt,

Fixade iordning designen och det på bloggen, tröttnade på det gula. Men det ser inte så mycket bättre ut dock. jaja!

Dramat fortsätter dagen ut

Publicerad 2010-06-26 14:51:18 i Allmänt,

Att det ens finns killar som lägger ner sin tid på att bry sig om en. Killar som inte är ens egna kille. Jag tror jag har världens finaste kill kompisar, dock ännu finare pojkvän!
Vissa killar är.. hur ska man säga? oförstående och elaka. Låter en inte förklara till punkt, och ska alltid ha rätt.
Nä, jag har mina fina pojkar, allra finast - min pojk christoffer älskling <3

Det finns inga ord till hur mycket jag verkligen älskar dig finis

Å vilken reolig midesumer

Publicerad 2010-06-26 00:02:35 i Allmänt,

usch vilken slö dag det har varit, riktigt skönt. Imorgon är nästsista dagen innan man börjar jobba, nästan så man ångrar att man sa ja till det. orka stiga upp klockan sex varje dag i två veckors tid fast dock jag tjänar ju på det MONEY namnam! Känns hemskt att sommarloven ska gå så fort hela tiden, vips säger det sen är det över?
känns som att allting går över så fort.. ingenting mer om det!
nu ska jag dra emmy upp till sängen för att sova!
imorgon ska vi upp till morfar <3

midsommar - vilket snack!

Publicerad 2010-06-25 15:50:31 i Allmänt,

Det bästa med midsommar är definitivt maten! Även de fina människorna runt omkring - om det nu finns några?
Idag är det ABSOLUT så! Har just ätit godismat och ska snart ner och snoppa jordgubbar som mamma säger.
Själv har man världens bästa syster hos sig, så min midsommar är redan gjord!
Så sjukt kul att ha henne hos mig, när vi knappt ses.

Ha det fint!

snart dags för giftemål ?

Publicerad 2010-06-25 00:17:06 i Allmänt,

Hallojsan!
Som sagt åkte jag med mamma och pappa ut till Flygerås idag och åt lite mat tillsammans med Anna, Frank och de små pojkarna Rasmus och Trols. Fick även reda på att Trols vill gifta sig med mig när han blir stor :'D Gullebarn!
Mamma sa att jag kunde dumpa Coffe för att gifta mig med Trols, haha! Kanske ska fundera på det?

Själv tycker jag att vi är söta :D

nu ska jag ner och ta mig lite nattamat, sen ska jag natta lillasyser!

puss på er

sitcker

Publicerad 2010-06-24 16:44:34 i Allmänt,

nu sticker jag ut till flygerås en stund, ska äta lite där och så och ikväll kommer lillasyster!<3

CONVERSE AFTER

Publicerad 2010-06-24 14:10:30 i Allmänt,

Inte direkt den bästa lagning jag gjort, men det var dock den första lagningen på ett par skor så är hyffsat nöjd!


De går att använda i alla fall! Dock dags för nya nu till sommaren! lovely

CONVERSE

Publicerad 2010-06-24 13:20:08 i Allmänt,

Jag saknar verkligen mina svarta Converse. Fick köpa nya i vintras för mina sprack längs glea inne sidan, så jag tänkte att jag skulle försöka laga dem, haha goodluck!

hade det funnits en knapp "ogilla" hade jag tryckt på den

Publicerad 2010-06-23 21:16:09 i Allmänt,

Ja, så sant som det är sagt, det var inte kul alls! älskling du vet vart jag finns!

Följde med pappa ner och kollade på älskade bror som spelade match, kul att se saker som inte bara innebär förluster! 6-0 till braås oye sånt gillas!

fy för idioter :'/
emmy I love you!

schkabb bild!

två veckor klirrade

Publicerad 2010-06-23 16:28:01 i Allmänt,

från och med måndag och två veckor framåt blir det volvo- hemskt med tanke på att jag inte kan träffa älskling.. men jag behöver pengarna så jag får stå ut!

det är så gay

Publicerad 2010-06-23 14:08:48 i Allmänt,

Vi får knappt någon sol på vår trädgård pga av alla förbannade träd, finns ingenstans att sola där folk inte ser in.. funderar på att sätta ett 100x100 staket...

nedrans volvo

Publicerad 2010-06-23 13:18:52 i Allmänt,

Nu får de fanta mig bestämma sig. ena stunden - Jobb. Andra stunden - Inget jobb. Tredje stunden - JOBB!
hrm

out

Publicerad 2010-06-23 11:16:14 i Allmänt,

Funderar på att ta ner datan, koppla in högtalarna och sola, eller sova i solen?
Kunde inte somna igårkväll, det var svin varmt i mitt rum, och sen vid kvart över tolv ringde telefonen och i andra änden var ingen annan än min prins! hihi gud vad glad jag blev. Mindre glad när han sa att han ringde mig för att han ville väcka mig för skojsskull, haha. dock så sov jag inte så det var ju lugnt :)!
näe, dags att skaffa mig ett liv!

BTW JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB! - PENGAAAAAAAAAAR <3

Nananana

Publicerad 2010-06-22 21:15:08 i Allmänt,

Jag har en finpluttis i mitt liv! - min finapluttis till pojkvän, han e så söt nanan :) nana :)

kommer inte igång

Publicerad 2010-06-22 16:23:14 i Allmänt,

Ska snart ner och börja skala potatis åt mamma och pappa. Håller på att fixa mig för tidsfördrivets skull och lite för min egen skull också. Ska försöka börja på ny design till bloggen sen. åh allt är så tradigt.

lam start

Publicerad 2010-06-22 12:35:36 i Allmänt,

Det finns ingenting vetigt att göra här hemma. Man kan städa, men det gjorde jag igår och i torsdags. dessutom vill man väl inte lägga ner all sin tid åt att städa? nej.
Ute är det alldeles för molnigt för att sola, det är även många som sommarjobbar eller är med andra av sina kompisar. Jävligt lame. Funderar på att fotografera, men jag har inga ideer alls på vad jag kan fota. Jag får ta och tänka på det här en stund.

Jag lägntar bara till midsommar så min finis till lillasyster kan komma hit, bara hoppas på att planerna inte ändras som de brukar. Na för tusan jag kan inte ligga här längre, måste försöka göra någonting av mitt sommarlov!

Kan väl bättre

Publicerad 2010-06-21 21:57:23 i Allmänt,

Jo, jag antar det. Fick stå i mål idag igen, det är rätt kul - om man gör bra ifrån sig vill säga annars är det bara åt helvete.
Åter igen så gick det inte direkt bra för oss, dock var det bästa matchen hittills. Jag slarvade lite i mål, men det blir inte kul om de gör mål på mål hela tiden.
Mitt ben är åt helvete haltar som en liten åsna och jag är mega trött.
Ska ner och få i mig något i magen, duscha och sen sova  SKÖNT!
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, jag får ta dagen som den kommer helt enkelt.

Ha en fin natt!

usch

Publicerad 2010-06-21 17:16:33 i Allmänt,

Verkar som att vi får spela match i regn, inte det bästa kanske, men det blir skoj ändå!

taggatagga

Publicerad 2010-06-21 13:10:19 i Allmänt,

Mitt ben är fortfarande cpe efter förra matchen, men ingenting som hindrar mig att spela idag. Dock kommer jag säkerligen få stå i mål så behöver jag väl inte röra mig lika mycket?
Nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag träna lite innan matchen och innan anna kommer hit!
Hoppas ni har en fin dag, vädret är kanon här!

puss:*

ska man satsa på det här eller

Publicerad 2010-06-20 22:10:50 i Allmänt,

måste erkänna att det är väldigt bekvämt, men jag vet i tusan om jag passar i det ;) dock ser det nog bättre ut om ett proffs gör det!


Btw, ser ni min yttepyttiga lilla utväxt? helt sjukt att den redan är där när jag färgade håret för inte alls längesen! 
Najs i alla fall !

Alldeles för lång tid

Publicerad 2010-06-20 19:22:57 i Allmänt,

Jag är en sån männsika som alltid klagar JA jag vet so let me do that, och jag vet att det blir FÖR mycket efter två - tre gånger men vafan JAG ÄR SÅN och kan inte ändra på det.
Jag är även sån som fort börjar sakna någon det vill säga att jag just nu saknar min pojkvän som tusen männsikor nästan hör varje dag, om inte annat - han. 
Jag sa till honom att jag tror vi kommer glida isär om vi inte ses mycket över sommaren, så fick jag till svar att "ja, det blir väl vad man gör det till, du får inte sluta kämpa" det slog mig, jag måste börja sysselsätta mig mera!
Det kommer inte räcka med att bara spela fotboll ca en gång i veckan härdanefter, jag måste göra något annat också.. inte sport kanske, men umgås med männsikor och sånt. Får börja funderar på det här!
Måste rädda mitt förhållande liksom

Outfits

Publicerad 2010-06-20 18:17:52 i Allmänt,


T-shirten och Jeansen köpta i fredags

Svarta "ormskinns tights" köpta i fredags, vita baslinnet köpt idag

Svart baslinne och Vit tjocktröja köpta idag


Pengarna rullar in som de ska, det går bra nu! dock försvinner dem lika fort ;)

Öland

Publicerad 2010-06-20 17:49:26 i Allmänt,

Usch, för att vara ärlig så var det lite dyrgt på öland med tanke på att vi bara satt inne (hatar när det händer)
Men nu är jag hemma igen! Hemma från en shopping runda i kalmar med bästavän och inte så mycket köpta saker. Bilder på sakerna kommer sen och även lite bättre bilder på de förra köpen.

Hade velat köra lite bil med pappa sen, men NEJDÅ, då är inte timmy hemma förens jätte sent ikväll tydligen, så det får bli någon annan gång (LAME!)
Ska vara lite oaktiv själv ett tag nu, packa upp och så vidare.
Vi var och kikade lite på Saxnäs när vi var på öland, gud vad jag saknar det (konstigt nog)
Nu ska jag kila, HA DET BÄSt

hos rebecca

Publicerad 2010-06-18 20:45:10 i Allmänt,

Hahah, hittade lite bilder på rebeccas dator från någon jäkla fest och lite annat!


HAHAH hur fan såg man ut? Inget smink, totalfailad hårförlängning - Halv FJORTIS (;

Haha, vilken bild, och vilken min ;)
snygging!
nu sticker vi till öland! ha det najs!

Mot Öland

Publicerad 2010-06-18 19:22:47 i Allmänt,

Ska bara slänga ner det sista i väskan, sen tar jag och rebecca moppen till öland!
eller inte, dock hade det varit lite skoj ;)
Var nere och lirade lite fotboll med Jonatan, Emil, Thim, Alexander, Martin, August och Tobias , Rebecca var ju också med förstås men hon kollade bara på! Anyway, nu ska jag kila kanske inte bloggar över helgen, får se lite hur det blir. Puss på er



Bjuder på en bild på mig och rebecca! NAJZ

tröttare än tröttast

Publicerad 2010-06-17 21:13:13 i Allmänt,

Usch, jag vet inte vad det är med mig. jag har varit ur trött hela dagen. kanske inte så konstigt med tanke på att vi var iväg i tisdags och igår till efter klockan tolv. Inatt var jag hemma vid kvart i två så man bör nog inte undra varför man är trött? 

Sitter i vilket fall som helst hos rebecca just nu. kom hem från matchen vid halv åtta tiden, det gick väl inte så bra kan man inte säga. Match på måndag igen, och imorgon kilar jag och rebecca till växjö sen vidare till Öland. Länge sen jag var där nu hihi.
Min finischristoffer är i göteborg nu och jag håller på att dö av längtan usch!

Nu kommer rebecca tillbaka från duschen låter det som, så jag ska tjata om en kopp te sen ska vi hem till mig och sova (underbart!)
puss på er

match

Publicerad 2010-06-17 16:46:44 i Allmänt,

kör snart till stan och spelar match. var i sandskog med rebecca och killarna trevligt.

puss

Liseberg

Publicerad 2010-06-17 14:10:54 i Allmänt,

Hejsan allihop, som ni vet tog vi bussen till liseberg igår efter avslutningen. Rebecca åkte med till gislaved där hon var tvungen att hoppa av pga illamående. Hade därmed ingen annan att gå med så jag fick gå med världens härligaste killar, Elmer, Martin och Robin, dock saknades det en av de härliga - Min lilla finis. Han skulle till göteborg idag för att gå på konsert så han kunde inte följa med igår tråkigt. Men jag kan inte säga att jag hade tråkigt, snarare tvärt om. Grabbarna tog så väl hand om mig och jag trivdes galet mycket. Vi gick även tillsammans med Daniel, Henrik, Kristoffer och Björn inte hela tiden men ibland.
Hade verkligen kunnat stanna en dag till, riktigt kul var det.
Nu ska jag börja städa rummet, det ser ut som ett rövarnäste. Ikväll har jag match så ska tagga lite till den med.

HAJHAJ!

Avslutning ÅK9

Publicerad 2010-06-16 12:32:37 i Allmänt,

Här kommer lite bilder från idag!

Bästa vän och jag

OUPPIIE! AND DOWN WE GO

Älskling och jag <3

Älskling, jag och bästavän! <3

Finns tusen bilder kvar, men det här får räcka orkar inte lägga upp mer.
Om en halvtimma åker jag med fina människor till göteborg för att gå på liseberg!
MYYS

Gårdagens kväll

Publicerad 2010-06-16 07:21:13 i Allmänt,

Fy fan vad sjukt det var igår.
Alla lärare som visade sig vara världens roligaste? Lärare som kysstes för att kunna vinna en tävling, haha ja då ger man verkligen allt. Lärare som dansade med eleverna så som vi gör på våra fester, HELT GALET KUL!

Igår åkte vi som sagt till "hemlig ort" som alla visste att den skulle vara i norrhullt.
Vi åt mat, sjöng, dansade, lekte sjuka lekar och hade skit skoj! Man kan säga att min hals är smått utsliten idag av allt sjungande! Jag blev uppdragen på schen när en av låtarna jag sjöng i musikalen kom, så jag ville dela av mig av min lilla sång karriär och bara köra för glatta livet! Jag tror det var rätt uppskattat faktiskt. Vi dansade som galningar och skrattade varje sekund! 
Lekarna vi hade vart helt vrickade, jag trodde aldrig jag skulle få höra en lärare säga " och så för ni gurkan mellan era parters ben, och fortsätter så tills en av er har vunnit" HAHA
Det tog slut lite för fort, vi var hemma vid tio i tolv tiden inatt och jonatan vad gullig som följde mig hem så vi stod och pratade en stund om hur mycket vi kommer sakna allt och sånt.
Nu måste jag börja göra mig i ordning inför avslutningen. Jag langar upp lite bilder både från gårdagen och från skolavslutningen!
puss

kvällens

Publicerad 2010-06-15 18:05:13 i Allmänt,

Snart sticker vi till "hemlig ort" och tillbringar kvällen där, kommer hem inatt någon gång antar jag.
här har ni kvällens outfit :)

Ha en fin kväll!

OJOJOJJ

Publicerad 2010-06-15 14:39:27 i Allmänt,

NU är det snart slut!
In i duschen på med kläder, smink och allt sen iväg mot "hemlig plats" med alla fina nior för att både sörja och fira att vi slutar imorgon.
Bilder kanske kommer om jag tar med kamera!



UNDERBART

nerdar hos rebecca

Publicerad 2010-06-14 22:21:50 i Allmänt,

Sitter hos rebecca just nu och nördar framför datan.
Funderar på att släpa henne till sängen snart (:
fucking sista dagen i skolan imorgon helt galet!
10 år på denna skolan har kännts som 100, och äntligen är det över. Kommer ändå sakna det på något vis. 
Nu ska jag kila!
ha det finisfint!

Mot värmen

Publicerad 2010-06-14 19:04:05 i Allmänt,

Nu ska jag inte sitta här och glo. jag ska börja packa lite smått och sen drar jag mig mot värmen - rebecca och sover där!
puss

växjö

Publicerad 2010-06-14 18:23:30 i Allmänt,

Vilken dag!
Sovmorgon till halv tio, sen moppe tur ut till sandskog för att möta upp resten av klassen. Slutade vid tolv idag.
Hann inte mer än innanför dörren för att lämna väskan och sen in i bilen för att åka till växjö med mamma och pappa. Pappa och jag smet till maxi och handlade mat och sen till haraldnyborg och köpte ett nytt bateri till bilen som knappt startar. Sen vidare ner till stan och hämta mami och tillbaka upp till maxi för att köpa hårfärg till rebecca.
Jag lånade även lite pengar av mamma och pappa för att köpa lite saker.

Super söt ring - H&M


Namnam!
Sista dagen i den förbannade skolan imorgon. Dock kommer vi inte göra ett dugg så det kommer bli lugnt.
Nu ska jag se om jag kan gå bort till mormor! PUSSSSSS

träning och en sväng till mormor och uffa

Publicerad 2010-06-13 18:40:05 i Allmänt,

Mormor gör mig alltid glader!
Vilken träning sen! Fyra personer hihi. Mia och jag blev kvar och skjöt lite på mål och så. Efter det tog jag en sväng in till mormor och uffa och hälsade på! dom e gullisar =D nu ska jag ner och basta!
puss

out

Publicerad 2010-06-13 16:49:27 i Allmänt,

Nu ska jag ut och frysa lite, känns förtusan som vinter här HEMSKT!

otroligt

Publicerad 2010-06-13 13:43:05 i Allmänt,

Det går så fort, så fort. Det är snart sommarlov, bara tre dagar kvar, sen är det över och efter det blir det liseberg.
Imrgon ska vi till sandskog för den allra Sista KF-dagen med 9B, suck. Hoppas bara på att det blir lyckat och roligt?
På Tisdag, är det sista dagen i skolan, vi kommer bara ställa i ordning i idrottssalen och städa våra skåp, haha behövligt för min del!
Onsdag slutar vi, och då behövs nog tusentals näsdukar, jag kommer troligt vis lipa som en liten gris. Tänk att en del människor kommer man kanske aldrig få se igen, hemsk tanke. 

Nu ska jag ta och måla klart mina naglar! sen blir det fotbollsträning

9B

Publicerad 2010-06-12 17:02:47 i Allmänt,

åh vad vi är snygga! 
Jag och nelly är riktigt heta höhö
Nästa vecka kommer vi inte längre tillhöra braås skola 9B, sorgligt värre.

Här har ni våran klass bild från utklädningsdagen!
9B <3

Snart drar jag

Publicerad 2010-06-12 16:59:11 i Allmänt,

Jag ska iväg till Raimo alldeles strax. Blir till att tillbringa kvällen med mamma pappa raimo och fam ottosson, NÄÄJS! pusshaj


allvarligt talat

Publicerad 2010-06-10 20:07:57 i Allmänt,

Jag är MEGA trött, så jag ska pallra mig ner i sängen och glo på tv kanske försöka sova, vi hörs kanske imorgon :)!

hemsk dag

Publicerad 2010-06-10 19:24:21 i Allmänt,

Kände det på mig hela tiden. Vädret sög och det var kallt och ruggit!
Jag satt och mös med mia och julia under min handduk och julias paraply framför "brasan" sen smet vi ut med kajaken och paddlade en sväng, både julia och slutade paddla några gånger så en av oss fick paddla själv medan mia satt i mitten och klagade haha.
Vi fick ta oss hem vid lite över ett idag. sen när jag kom hem var klockan kvart i två och mia ville att jag skulle följa med henne till stan en halvtimme senare. Jag gick med på det för att vara gullis av mig, men den nedrans klanten hann inte med bussen så jag fick helt enkelt åka in till stan själv och sitta på resecentrumet i en halvtimme tills nästa buss skulle komma med maria i. Blev smått avundsjuk när alla studenter åkte förbi med traktorer och stora vagnar med visslor. Men vi slutar ju på onsdag så what the fuck :D

Var även hos mormor idag och beställde några saker till mina lärare från min klass, sjukt söta var dom!
Imorgon är sista dagen i skolan som vi har riktiga lektioer, dock kommer vi bara kolla på film och skit säkert, men aja!
Nu ska jag kila!
puss

Wonderful

Publicerad 2010-06-09 16:32:02 i Allmänt,

Underbar dag i skolan kan man verkligen säga. Kollat på film och sånt på varje lektion, skönt att slippa slita.
Imorgon har vi KF-dag med 9D, sjukt segt att vara med deras klass (inget illa menat till personerna i sig) men dom är rätt dryga. Vi ska ut till sandvik och umgås, kanske bada och sånt mys kommer nog bli trevligt ändå.
Ikväll ska jag till tonår och umgås med folk där med pizza och film urmysigt.

Idag på vår svenska lektion skulle vi kolla på film, men ingen visste vad vi ville se, så jag föreslog hem till midgård underbar serie som gick på tv år 2004, jag menar vem gillar inte sånna serier? Jo min lärare. "Måste vi kolla på sånt som bara innehåller sex och ofredande?..." TRÅKMÅNS! De själva ska alltid välja ut filmer som vi alla ska se klassvis, och då brukar dem alltid innehålla sex och ofredande, men inte när vi ska välja. så LAMA!

Nu ska jag ta mig något och äta, och kanske vila lite. Sen ska jag bort till mormor för att kolla på en sak till avslutningen.
Återkommer kanske senare, Big kiss

No lifer

Publicerad 2010-06-08 19:17:58 i Allmänt,


Hade ingenting att göra så jag gjorde det bästa av situationen och sminkade mig lite

hur gick detta till då?

Publicerad 2010-06-08 17:20:52 i Allmänt,

Första gången jag nästan fick VG på ett SO prov, rätt glad för det faktiskt! Dock kan inte Ams vara modig nog och erkänna att jag för en gångs skull var duktig? så jävla illa om jag får säga det själv.

Idag råkade jag försova mig för första gången på den här terminen tror jag, i alla fall så jag kom så mycket försent. Vaknade av att mamma skrek på mig 20 i 9 och frågade om jag sov, en dum fråga när klockan är så mycket, haha.
Karin blev inte så sur ändå så. Lämnade även in engelska och matte boken idag vilket betyder INGEN MER MATTE WOOHOO!
som jag berättade igår så hade vi såpfotboll idag, riktigt skoj. det första jag gjorde var att ramla, sen kom halva mitt lag emot mig och tacklade omkull mig, snälla dom är!
Första matchen mot 9A, spelade lika 3-3
andra matchen mot 9C, förlorade 1-0
tredje matchen mot 9D, vann med 2-1

Min fina christoffers lag 9A och 9C gick till final, och 9A vann förståss ;)

Smart som jag var glömde jag förståss torra underkläder och ni kan ju gissa hur det slutade. Efter vår sista match blev jag tacklad tre gånger av coffe och en gång av nelly, jag körde likadant på båda två och sparka ner dom hihi I love you two guys!

Inte mycket mer att berätta om dagen.
Imorgon har vi vanlig skoldag eller ;)? lite skoj blir det nog.
På torsdag har vi KF dag i sandvik/scoutstugan? med 9D LAME.
Fredag blir vår sista skoldag som innehåller lektioner wonderful!

hm, fula face? Moget

Publicerad 2010-06-07 16:50:27 i Allmänt,

Det finns vissa som inte riktigt har kommit över ett "gammalt" bråk än?
idag fick jag reda på att en i min klass (som jag är smått ovänn med) inte kommer till skolan för att hon inte "vill se mitt fula face"

citerar " jag är inte i skolan för att jag inte vill se millans FULA face, jag höll på att spy när jag såg henne, därför gick jag hem och inte kom tillbaka"


Haha, jag menar? hon är ju bara rädd att jag ska slå henne xD Gud vad jag älskar den tösen alltså.
tror hon själv att jag vill få skit för något som hon själv orsakat? näe tack!
sen när hon och hennes lillasyster går förbi mig med sina pojkvänner så slinker det ut från hennes lillasysters pojkväns mun " AH HOPPAS JAG JÄVLA FITTA " samtidigt som han kollar på mig :) GULLIGT

borde jag ens bry mig?

Publicerad 2010-06-07 16:40:24 i Allmänt,

SVAR: JA! det borde jag absolut. Jag känner mig.. dålig och misslyckad just nu och ni behöver inte fråga varför, är inte riktigt på humör för det.
Idag hade jag mitt absolut SISTA prov för nian, jätte skönt. Det var so provet som jag missade förra veckan när jag låg hemma och var sjuk, men nu är det gjort.
Imorgon ska vi ha såpfotboll, haha hur kommer det att gå?
För er som inte vet vad "såpfotboll" är för något, så är det fotboll på en pressening, med många liter blandat såpvatten på, det blir SVIN halt!

fint va ;)?
önska oss/mig lycka till imorgon

jag ska inte klaga egentligen

Publicerad 2010-06-06 19:31:02 i Allmänt,

Som rubriken säger er. Jag vet att jag klagar 24/7 men det är sån jag är, och jag tror mina vänner har vant sig vid det vid det här lagret?
I alla fall, i förgår klagade jag på att jag ALDRIG blev solbränd, utom när jag solar i solarium. Jag tror "gud" straffade mig där, just nu kan jag varken ha bh på mig, eller nästan inte sitta ner. Det är sjukt. Nu kan jag inte göra annat än att gnälla om att det gör så förbannat ONT.

Sitter nu i alla fall hos rebecca efter en lugnande vilostund i sängen hemma, som sagt så har jag ingen bh på mig och det är så obehagligt när jag vet att jag måste ut i allmänheten innan ->det syns liksom väldigt tydligt<-
Vi ska sova hos mig inatt, mycket mysigt.
Rebecca och jag stod nere i köket innan och jag sa något i stil med att
"vi har våra stunder, då vi knappt kan vara ifrån varandra utan sover hos varandra och är med varandra i en vecka utan att tröttna. Sen är vi inte på en vecka för att vi behöver vara ifrån varandra."
Allvarligt talat, så finns det inte ord som besrkiver hur mycket jag älskar henne, hon e för mysig (:!

Nu ska jag sitta och tycka lite synd om både mig och rebecca hihi! puss ♥

Rebecca Svensson Emeilia Westerberg

avklarat!

Publicerad 2010-06-06 15:51:45 i Allmänt,

Nu är första doppet avklarat, riktigt skönt var det. Kan inte direkt säga att det var varmt dock! Svalkade för brännan allafall :)

trevligt

Publicerad 2010-06-06 13:04:52 i Allmänt,

Ja, jag hade trevligt igår. tänker inte gå ut med på bloggen vad jag gjorde, men det var trevligt!

hottie

Publicerad 2010-06-05 18:01:42 i Allmänt,

Det är riktigt härligt väder ute idag, och igår. stack till rebecca idag vid ett tiden, låg och stekte en bra stund tillsammans i solen riktigt härligt.
Brände mig på ryggen så nu har man fjortissträck där bhn börjar och slutar ;)!
nu ska vi ut igen och göra något!

puss

friday

Publicerad 2010-06-04 22:07:53 i Allmänt,

nu ska jag ner och ta en bastu, känner mig rätt äcklig efter en sån här varm och svettig dag i solen. fick pytte lite färg på bröstet, och kanske lite på benen och armarna, nedrans dåliga pigment man kan ha!
imorgon ska jag umgås med rebecca i alla fall!
puss på er

planer på att åka till kalmar

Publicerad 2010-06-04 17:26:29 i Allmänt,

Jag har redan planer för sommarlovet. Och inte vilka planer som helst, utan planer på att åka till kalmar för att träffa lillasyster två dagar efter avslutningen! Måste bara ta mod till mig och våga åka tåg! (ja, jag är skit skraj för tåg, fråga inte varför)
Anyway, jag ska planera lite till och kolla så jag får och kan åka upp! kommer bli kanon isf!

schteeeeek

Publicerad 2010-06-04 15:13:30 i Allmänt,

kom just ut i solen efter en väldigt skön skoldag. dock kom molnen för solen fem minuter efter jag satt mig ner, så typsikt! ska försöka plugga lite so till måndag, då beygen skulle sättas innan klockan tolv enligt ams, fick sen reda på att betygen sätts på tisdag hm. Måste ändå göra provet så det gör ingenting om jag pluggar nu.
på med bikinin och ett glas cola i handen sen är allt kanon!
puss

Finaly

Publicerad 2010-06-03 18:59:46 i Allmänt,

Äntligen. Snart ska jag ner till ica för att möta amanda vid bussen! har längtat så myccckkket

årets bilduppgifter

Publicerad 2010-06-03 18:39:28 i Allmänt,

Bilder i massvis, men känner att det börjar liksom verkligen närma sig slutet nu så här får ni ännuflera bilder!


Senaste bilduppgiften, propagandan! VG+

Inget mindre än min fantasi, VG

Natur VG+

Fantasy - inte klar, inget betyg

Random - G+

Random - G+

Tatuering - VG

Random - satt på so lektionen inget betyg

Tatuering - VG

Tatuering - VG+

Elevensval uppgift- VG


och ännu mer finns, dock i skolan som inte har tagits ner från väggarna.

Musikal bilderna

Publicerad 2010-06-03 18:17:43 i Allmänt,

Bandet


Idol

Let's dance

Holywood Fruar

Bonde söker fru

Avslutningen

Det var Niornas musikal 2010!
Sjukt kul har det varit ihop med er, riktigt kul och man vet redan nu att man kommer att sakna det.
<3

reslutatet

Publicerad 2010-06-03 17:25:23 i Allmänt,

Jag fick en riktigt saftig utväxt på lite mer än två månader. Bestämde mig för att färga om det!
'Älskar doften av nyfärgat hår, och inte mindre färgen beroende på vilken färg då såklart.

dö, allting.. bara dö

Publicerad 2010-06-03 13:35:23 i Allmänt,

Jag är inte på humör just nu, vet inte riktigt varför men det bara blev så när jag kom hem. Jag tror det är för att jag allvarligt talat saknar min pojkvän alldeles för mycket. trots att vi sågs för mindre än en halvtimma sen.
blö, jag tror jag ska lägga mig i sängen och sova i några timmar. natti

klääääder

Publicerad 2010-06-01 21:23:51 i Allmänt,

Kläder i mängder typ. Har just letat upp lite kläder till musikalen imorgon. Jag kommer se ut som en jävla... Ah jag vet fan inte vad haha. Coffe vet jag inte hur han kommer se ut med tanke på att han ska ha mina lackleggins.. hm!
nu ska jag platta löshår och mitt hår så hejdå!

bad day

Publicerad 2010-06-01 18:19:32 i Allmänt,

förstår inte vad som är fel med mig. ena stunden är jag SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR glad, andra stunden går allt åt helvete. hm, olika periorder antar jag.
Nu ska jag ner och försöka uppföra mig för mamma och pappa och vara snäll och inte arg och grinig!

puss

Om

Min profilbild

Hej! Mitt namn är Emeilia. I min blogg kommer ni få se massvis med egentagna fotografier, läsa om min vardag och ställa frivilliga frågor om vad som helst! hoppas ni gillar det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela