e

dags att sova

Publicerad 2010-04-28 22:26:49 i Allmänt,

har precis glott klart på andra avenyn, så nu är det dags för mig att sova. Äntligen torsdag imorgon.
Jag ska hålla i idrotts lektionen imorgon så jag måste vara utvilad till det så jag inte är kinkig och tjurig mot dom stackarna höhö.
Hoppas ni har haft en super fin kväll så hörs vi imorgon :)

so prov

Publicerad 2010-04-28 16:23:37 i Allmänt,

hejsan ni som är mycket mer sociala än vad jag är! Hur har eran tre dagaras vecka varit än sålänge?
min har varit finfin. Har inte haft tid att blogga, igår var jag i stan och innan dess pluggade jag till mitt so prov som jag hade idag. Hoppas det gick bra.. usch tanken får mig att rysa.
Jag har faktiskt inte mycket mer att skriva, jag ska vänta på bättre tider och amanda sen ska vi ner till tonår.
Vad ska ni hitta på i helgen? Med tanke på att det är valborg så kanske ni ska göra något?
Själv tycker jag inte att valborg är något stort att fira direkt. Fast förra året fick bli ett undantag, fytusan vad kul vi hade, och det är ingenting jag ångrar till er som säkert tror det med det jag skriver nu.
Jag vet inte om jag ska vara med min finis, eller om jag ska smita iväg på en fest. Svåra beslut.
Eller så kanske jag ger fan i både och, och är med amanda för att smita in på skolansområde.
till er som inte vet så har våran skola en liten "Innegård", mellan alla klassrum alltså som en liten ruta med gräs på, eller liten och liten, den kanske är som fritidsgårdens storlek- alltså rätt stor. Men för att komma ner dit måste man upp på taket och sedan hoppa in där, men varken amanda eller jag skulle nog komma upp, så vi får se. kanske tar med oss ett tält ;)

Nu ska jag dra mig, hoppas ni har det fint!

Time to visit the bed

Publicerad 2010-04-26 22:24:26 i Allmänt,

Nu ska jag besöka min säng och se om den har någonting viktigt att berätta för mig.
Ikväll är jag besatt av kärlek, så jag måste sova innan jag börjar gråta.
Puss

försöker att hålla ut

Publicerad 2010-04-26 20:28:51 i Allmänt,

hur mycket jag än pluggar till mina so prov så får jag ändå knappt G på dem? Är det läraren eller är det jag som är felet? Jag tror nog att det är lite av båda, men ibland så är det nog mest läraren.
Förra veckan, var det meningen att jag skulle gjort omprov på vårat sammhällsprov, men hon hade rättat förlite och därför hade jag fått IG på mitt prov. Jag sa åt henne och frågade varför hon hade gjort så, det jag fick till svar var "du kan ju ändå inte det här?" Nähe? så bara för att jag inte är så bra på so överhuvudtaget, så kan inte jag få G, eller vad menar hon?
Jag sa åt henne att hon inte fick säga så åt en elev, BARA JAG SOM TYCKER SÅ?, hon svarade igen med ett väldigt rörande och illa svar"Men nu har jag redan sagt det, och jag står för mina ord. Dessutom är det ju så!" Jag tog inte direkt illa upp, men jag blev ju ändå arg liksom. Hon stod dessutom inför HELA klassen och sa det också, Klart man blir arg? Det är inte bara mig som hon har hållt på så här med. Även en annan tjej i min klass fick massa sånna kommentarer. Jag vet inte om det beror på att både hon och jag + många flera var riktigt uppkäftiga mot henne i 7:an, men när jag började 8:an kände jag mig mycket mognare och sen dess har jag knappt tjabbat med henne alls. Men när hon står och säger att jag inte kan sånt här, och att jag MÅSTE göra bra ifrån mig på geografiproven för att slippa göra om det sammhällsprovet ja, där går gränsen. sen när hon ändå ser att jag mår dåligt, lutar hon huvudet mot min axel och säger" du får inte säga att det är jag som har undervisat dig i SO när du kommer upp på gymnasiet" Jag var riktigt nära på att kalla henne något fult, men jag ville inte förvärra situationen.

Jag har suttit och skrivit ner massvis med punkter till provet på onsdag, som säkert är bra att kunna, men jag kom bara till sidan 10 när jag började på sidan 7. Jag fick ihop över 15 punkter tror jag. och jag har över hälften av sidorna kvar, dvs att provet är på ca 40 sidor sammanlagt, och jag ska punkta många sidor tills imorgon så jag kan plugga på dem. Lycka till kanske?

Jag försöker göra ALLT för att vara trevlig, och nästan allt för att lyckas få G av henne. Men jag vet inte om jag orkar längre. Om det här händer en gång till, kommer jag tvinga henne till möte med både rektor och mina föräldrar. Det är ioförsig redan bud på att göra det. När jag berättade om det här för min mamma, höll hon på att explodera, hon var sjukt nära på att ringa till henne, men jag orkade inte med all drama som skulle uppfölja i skolan dagen efter, så jag bad henne låta bli. Just nu, ångrar jag det.

Jag ska försöka plugga lite till innan jag somnar. Och jag hoppas att ni håller tummarna för mig på ondag!
En stor puss till er alla söta älskvärda läsare!

börjar närma sig

Publicerad 2010-04-26 16:16:07 i Allmänt,

hej bluggen och alla andra, allt väl idag? Med mig äre tipptopp!
Vi hade musikal övning sista lektionen idag, och det börjar verkligen närma sig slutet nu. Inte alls många skoldagar kvar, bara någonstans runt 30 dagar kvar. kommer lipa som tusan när vi slutar sen uscha!

nu ska jag börja plugga på geografiprovet som vi har på onsdag..

kiss

hemmalagade hamburgare hos rebecca

Publicerad 2010-04-25 14:47:30 i Allmänt,

Det åkte just förbi någon på inlines och en skottkärra i händerna haha?
Uppdatering från Rebeccas place, hon är hemma själv hennes föräldrar är på öland. Och vi lagar mat, tror det här kommer bli nya favoriträtten för både mig och rebecca ;) Hemmagjorda hamburgare och pommes namnam!

Idag har jag hjälpt till att fälla träd hemma, trodde att jag skulle dö där ett tag höhö. Rebecca kom och jag förhörde henne på hemkunskapen. Jag har två prov nästavecka, blandannat hemkunskapsprovet, som är på runt 50-60 frågor. Måste försöka få vg på den skiten. Geografiprov med. Usch, måste hålla ut de sista veckorna nu.

time to go! puss

sleeping tajm

Publicerad 2010-04-24 23:15:58 i Allmänt,

nu ska jag sova, utmattad efter en dag med min finapojk

hoppas ni har haft en fin dag.
jag lägntar redan till måndag !

Emeilia

Publicerad 2010-04-24 20:02:46 i Allmänt,

Jag hatar -
  • När folk som har långt fint hår klipper av det. Jag menar här sitter jag och verkligen försöker odla medan alla andra som redan har långt springer iväg och klipper ner det ca 10 cm.. Orättvist, kallar jag det.
  • När min pojkvän har sagt hejdå, och hoppas på bussen.
  • När man frågar någon som är sur " vad är det?" och personen svarar "ingenting" men isjälvaverket är personen i fråga super arg på mig men vågar inte säga något.
  • Personer som inte blir tacksamma för vad man än gör för dem.
  • Folk som klagar på att jag klagar hela tiden, och isjälvaverket klagar personen i fråga minst lika mycket själv,well tänk efter innan ni säger något och sedan börjar klaga själva, eller helt enkelt låt mig klaga
  • Att man särbehandlas av vissa lärare i skolan.

En dag med honom

Publicerad 2010-04-24 17:57:45 i Allmänt,

älskling sov hos mig inatt, guuud så underbart det var! Jag kan bara inte få nog av dig. Jag kände mig tillochmed trygg och säker efter vårat tjabb vi hade fan vad förälskad jag är i dig babe!
Du är så söt i ditt overkligt lockiga spretiga hår efter du duschat jag är galen i dig!

Vi skulle ner till affären och köpa lite gott till kvällen, men han ville inte visa sig, och jag ville inte gå själv. så jag fick platta hans hår, och aldrig tror jag att jag har sett honom i så platt hår hihi.

Hämta ett glas cola och se om mamma och pappa har vaknat!
puss

jävla rebecca

Publicerad 2010-04-22 18:02:44 i Allmänt,

haha, inget negativt, men hon fick mig fastna på Adam lambret whataya want from me, HAN ÄR HIMELSK! Just nu är jag på topp humör! Jag har prov imorgon och jag kan typ de frågorna som jag har fått höra ska komma. så det är ett ++++! jag ska ut och träffa amanda efter jag har ätit sen ska vi ner till gården. Jag vet inte om jag ska träna idag. Jag måste ju plugga lite extra till provet, så jag får se lite.
Vi hade nationella matte idag, näst sista delen. Jag har två poäng från att klara det nu! Ja, jag suger på matte! SÅ KÄMPA PÅ jag är inte världens snille direkt ;)

Nu ska jag se efter maten sen smsa amanda!
puss

klar med svenskan

Publicerad 2010-04-21 20:33:11 i Allmänt,

Nu är jag äntligen klar med svenskan som blev på 18 handskrivna sidor. Skönt att slippa tänka på det nu.
Imorgon har vi nior C delen i matte nationella hoppas verkligen det går bra. Vi hade det förra i fredags och det gick inte alls som jag hade hoppats. Måste skrapa ihop ca 12 poäng till för att bli godkänd GOD I HOPE IT WORKS!
Vi har även biologi prov på fredag, vårat sista nu i nian, tusan vad skönt det kommer bli att slippa det.
I son har vi två geografi prov kvar som jag måste klara, i tyskan skulle vi ha ett litet och sen fysiken sen är det över. Bara det nationella i Kemi kvar sen.  Så cirka 5 prov kvar i nian.
Dock har jag inte gjort alla nationella, så jag har ett engelska kvar + det muntliga, sen muntliga i matten så jag har 7 kvar eller något, men vem räknar ;d?

Grillfesten som skulle varit i fredags blev inställd, så jag vet inte om jag ska åka in och träffa Cassandra och vara med henne pontus och coffe en stund? usch jag vet inte, annars tvingar jag bara med coffe hem till mig tihi.
Inte mer än 17 dagar kvar tills våran ettårsdag! så underbart.

56 dagar kvar till skolavslutningen sen börjar det riktiga livet, gud vad kul det kommer bli!
Måste börja kämpa lite för mina betyg också, peppapeppa ta i trä!

Nu ska jag kila, andra avenyn börjar snart!
Hoppas ni alla fina människor har det super fint utan snö? här börjar vädret klarna upp!
puss

åååh BAD update!

Publicerad 2010-04-21 18:41:46 i Allmänt,

Hejsan mina fina! riktigt ledsen för den dåliga uppdateringen, men jag tror inte ni har saknat mig så mycket ändå.
Anledningen till att jag inte har bloggat är att jag var i stan igår med bästavän och shoppade! Ja helt sinnessjukt, jag shoppade och fick hem fem plagg. En skjorta, lackleggins en bh och två par trosor. Så många kassar har jag inte haft med hem på över ett halvår. 
Orkade inte blogga när jag kom hem igår, jag gick direkt ner till gården och träffade amanda darling, kom hem halv tio tiden, och duschade direkt. Fick reda på idag på morgonen att våran toalett uppe gått sönder, WHY? vet inte..

Vilken reaktion jag fick idag när jag fick sms av rebecca

R- kolla ut!!
Jag- Vadå?
R- BARA GÖR DET!!!
(jag har persienner så jag ser int ut) jag såg något vitt och hoppade upp ur sängen och bara skrek NEEEEEEEEEEEJ det kunde inte vara sant, det var snö.. kritvitt på hela marken, kunde det bli värre?


det var bara tur att allting försvann lika snabbt, men tror det kommer mer inatt.. super mörka måln på himmeln nu.
Jag måste springa upp och börja på med svenska uppgifterna som ska vara klart på fredag, jag har skrivit ca 16 sidor just nu, har väl en och en halv kvar eller något!
Cya, puss <3

bland den värsta natten i mitt liv

Publicerad 2010-04-19 18:20:16 i Allmänt,

Aldrig har jag varit så rädd som i natt. Jag vaknade gråtandes och visste inte varför (först), när jag väl tänker tillbaka på varför jag grät, så kommer jag på vad jag drömde om.
Det var nog den hemskaste drömmen på riktigt länge. Det var att min pojkvän hade dött i en bilolycka eller något. Jag ville inte tro att det var sant, och jag grät hela tiden. Jag såg mig själv och hörde mig själv stå och prata inför allihopa på hans begravning. När jag vaknade så kom jag snabbt på att det inte var sant, men jag kunde inte sluta gråta. Jag grät trots att jag var vaken och visste att det inte var sant.
Jag ville sluta gråta, men varje gång jag tänkte på drömmen, så såg jag och hörde jag mig själv igen. Jag tänkte också att jag ALDRIG mer skulle få höra hans röst, få krama eller kyssa honom igen.
Tänkte att jag låg hemma i hans säng, och att det blev som i P.S I love you När hon hör honom spela gitarr och sjunga. Fast han satt bara på säng kanten, och pratade med mig, han sa att allting skulle bli bra, och att jag inte skulle tänka på honom så mycket. Jag svarade tillbaka att det var totalt omöjligt, att det var honom jag älskade och att jag aldrig skulle orka leva utan honom. Jag satte mig upp i hans säng, slängde mig runt hans hals och grät ännu mera.
Usch, det var hemskt! Hela framsidan på kudden var dyngsur tror nästan man kunde vriditgt ur den. Så idag har det inte varit någon toppen dag, pga den lilla sömn jag fick inatt.
Nu har jag äntligen fixat den perfekta ettårs presenten till min finis! Hoppas det blir bra bara tihi.
TIME TO STUDDY

Nybliven korp

Publicerad 2010-04-18 21:07:03 i Allmänt,

allt väl med er?  med mig är allting fint!
Roliga nyheter till er som bryr er, jag ska börja med fotboll igen, höhö dock i ett korplag som vi ska starta. Vi kommer bara spela matcher, utan träningar och sånt. Undrar förståss hur det kommer att gå. Nu ska jag smita in i duschen hih

Rebex

Publicerad 2010-04-18 15:10:28 i Allmänt,

vaknade hos min fiiiina bese idag. smet hem vid två tiden och nu ligger jag och äter Pommes Pinnes och color hihi. Ska försöka göra lite nytta med hemkunskapen idag, tror inte jag orkar det. men vi får se.

orkar inte blogga men vi kanske hörs senare!
PUSSSSSS

sleeping time

Publicerad 2010-04-17 23:46:10 i Allmänt,

har varit på gården och spelat bingo ikväll med min fru och min son. jätte mysigt verkligen.
Nu sitter jag hos min son och ska lägga mig. hoppas ni alla har haft en fin kväll!

puss

haha

Publicerad 2010-04-17 18:27:10 i Allmänt,

rebecca smugglade in ett litet inlägg här, hon är för go!
Som sagt så har vi inte alls gjort så mycket idag, bara tjockat oss. Och det är hon som kommer få köpa pizza eftersom att jag ska försöka banta lite.

nu ska vi smita ner till gården och se om något skoj händer där. Så vi kanske hörs senare!
puss

Gästbloggar

Publicerad 2010-04-17 17:28:49 i Allmänt,

Tjena, Rebecca här! ;) Millan står just nu och klär av sig och ska in i duschen. Vi ska ner till fritidsgården sen och spela bingo, jag ska kanske köpa pizza med. Annars har vi bara legat och glott på tv och ätit chips och djungelvrål :D

klart

Publicerad 2010-04-17 14:35:46 i Allmänt,

nu har jag städat klart rummet, och till och med målat om naglarna. Det fick bli lite slarvligt. Nu ska jag bara bädda lite, sen bär det av till Rebecca!
puss

not anymore

Publicerad 2010-04-17 12:48:02 i Allmänt,

Idag är inte vädret det bästa. Jag hade hoppats på massvis med sol och värme, men det kan vi nog glömma.
Idag ska jag leka med världens finaste bästavän. Men först måste jag försöka slita mig från sängen och städa upp lite i rummet, det ser ut som en bomb slagit ner.
Jag måste också hitta en fin klänning att ha på mig tills jag slutar nian, och den MÅSTE sitta perfekt.
Borde påbörja mitt sökande.


Nu ska jag kila hoppas ni har det bra :)

VAD GÖR NI IDAG?

dragit på mig något?

Publicerad 2010-04-16 21:15:29 i Allmänt,

Usch, jag tror jag har dragit på mig något. Sitter och snörvlar och drar in delarna av det sista lilla som jag har kvar av min hjärna. Nyser lite sådär var 10 minut. Men jag hoppas jag är piggare imorgon, höhö.

Jag har börjat fundera på om jag snart ska ner och ta första doppet i sjön. Jag menar det börjar ju bli dags. Hoppas jag har någon som inviger 2010s första dopp med mig bara. Inte skoj att göra det själv. Jag får fortsätta tänka lite på det. Annars tvingar jag Rebecca ta med mig till Öland så jag kan bada där, höhö.

Nu ska jag fortsätta att kolla på CLICK som jag "Inte har sett innan". Måste äta med, gå upp och lägga mig snart också?
Hoppas ni haft en fin fredag!
puss

VEM KAN SÄGA ATT JAG INTE ÄLSKAR DIG?

Publicerad 2010-04-16 20:44:27 i Allmänt,

Den som säger att jag inte älskar den här tosen är galen. Hon är den mest underbaraste människa jag har haft i mitt liv. Våra svåra stunder förbättrade våran relation och gjorde den starkare. Alltid kommer jag älska dig Rebeca, Alltid, och när du hör det. Tro på det!


Du är min finafina älskade bästavän GOD I love you!

I will always be there by your side darling


Rebecca Svensson ♥ Emeilia Westerberg Föralltid du och jag min älskade vän

IN MY ♥

Publicerad 2010-04-16 18:23:15 i Allmänt,

hihi Frank kom in genom dörren gick rakt fram till mig och gav mig dessa godingar


tack ♥

HELG

Publicerad 2010-04-16 15:13:34 i Allmänt,

så jävla skönt! dagen har varit super härlig, hade tre lektioner eftersom att alla nior hade nationella idag - Matte haha godkänd? KNAPPAST!

Vi hade 3 timmar närsan 3/5 timmars rast idag också, nelly och jag stack till millis och åt, höhö namnam!
Helgen ser rätt lugn ut just nu, jag blev lite sugen på mina cider som står nere i bastun, bara gå ut och sätta sig, ta med kameran och fota lite. Sitta och gassa med en cider i handen på gräset, låter inte det najs?
Vädret är helt perfekt, blåsigt dock, men härligt. Det har varit skönt hela veckan faktiskt.

Hm, oja det lät najs, dags att kila!

Näääjz

Publicerad 2010-04-14 21:08:54 i Allmänt,

Kom just hem från tonår, var där med finis mandiszzzzzzz och massa andra fina männsikor!
Sitter och glor på andra Avenyn, funderar på att lägga mig snart. Ska bara platta mitt hår sen bär det av till sängen. namnam, puss på er

4 km

Publicerad 2010-04-14 17:56:21 i Allmänt,

nöjd som tusan och ännu tröttare därpå!
Nu blir det lite fys!

bye

min fru så fin

Publicerad 2010-04-14 17:20:14 i Allmänt,

Min finafina fru skrev till mig nyss och bad mig komma ut och prata lite med henne. Vi bestämde oss för att ta en snabb date ikväll. Kommer bli massa mys, men först måste jag träna äta och duscha!
time to go!

MANDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I LOVE U

ASUM

Publicerad 2010-04-14 16:58:05 i Allmänt,

Det är bara såå härligt väder ute! Det är en sån här dag jag är sugen på att träna. Men ändå så orkar jag inte, men jag ska försöka ta mig i kragen och springa minst tre km sen och köra lite situps och sånt.
Skolan idag var helt okej faktiskt, värst var nog so,n den var förhimla seg. Imorgon är det torsdag igen - Åh härliga torsdag, jag brukar alltid se torsdagarna positivt, för efter torsdagen så kommer ju veckans bästa dag, intesant?
Nä, nu har jag inte tid med datan längre, måste springaspringaspringa!

Oj, nu skrev min fina Amanda =D hihi liten stund till då!

puss

I'm Home

Publicerad 2010-04-13 21:22:15 i Allmänt,

Back on track everyone!
Var ute och träffade Amanda och Rebecca på gården. "vi" stod utanför och rökte, så kommer en av lärarna på skolan "Hej! Ni får inte stå på skolans område och röka! så bara iväg med er"  Jag- "Vadå? det är inte ens skoltid :s?"

höhö älskar att tjabba imot, sån e jag, underbart!
Och till er som undrar, nej jag röker inte och kommer inte börja göra det heller speciellt inte dom närmaste tio åren.. hoppas jag

anyhow, Rebecca kommer snart hit och nanar med mig. Ska ta ut linserna och rengöra dom innan jag förförsta gången ska sova med dom, wow scary! Får se hur det går.

Nu ska jag smita och tvätta bort sminket innan bex kommer.
Puss på er allihop!


Oh, I'm so cute!

och där föll tåren

Publicerad 2010-04-13 15:53:45 i Allmänt,

Jag satt och kikade igenom mina bloggar som jag följer via bloglovin. och kom till en av de bästa jag följer. och kollade på den här videon. Tårarna rann som tusan, ni borde kolla!

same like yesterday

Publicerad 2010-04-13 14:48:25 i Allmänt,

Underbar dag igen. Vaknade upp hos bästavän och drog sedan till skolan. Tog moppen så det gick super fort höhö.
Varmt utomhus idag igen, och huvudverken har inte varit så kraftig idag iallafall. Fick bara sån jävla mensverk i slutet av dagen, tur att vi slutar tidigt på tisdagar!

Vi fick reda på vårat Svenska nationella idag (sent jag vet) Jag är inte alls nöjd, trodde det skulle gå mycket bättre. Men huvudsaken är att jag blev godkänd.
Fick även sjukt mycket beröm för min engelska läxa som jag gjorde förra veckan. Kunde inte låta bli att börja skratta när Karin sa att hon var stolt över mig och att det var jätte bra och fint skrivet. I think she likes me anyway tihi.

Nu ska jag äta upp mina havre fras och sen lägga mig i sängen och kolla på tv!

lat i know.
puss

dagen

Publicerad 2010-04-12 21:34:05 i Allmänt,

I mitt perspektiv har varit amaziiiiiiiiiiiiiiiing. Jag har haft sjukt ont i huvudet hela dagen dock, men vädret har varit kanon! gick runt i shorts hela dagen sommar på väg kanske. 
åkte till växjö efter skolan på synundersökning. färbättrad syn (Y) och nya linser. hur bekväma som helst!
Just nu sitter jag hos bästavän och vi ska snart sova, jag är helt utslagen!
hoppas ni har det fint!

puss

wondering

Publicerad 2010-04-11 19:09:22 i Allmänt,

satt och funderade lite på när jag senast var med rebecca. och det jag kom fram till var - VÄLDIGT LÄNGE SEN!
Hahah, helt otroligt att inte mamma har frågat om vi är ovänner. det brukar hon alltid göra om vi inte har varit på tre dagar annars, så jag tror inte hon har tänkt på mycket på det. men med tanke på att hon har frågat " vad gör rebecca idag då?" så tänkte jag att hon skulle säga" ni är inte ovänner" för det hade inte alls förvånat mig.
haha

photoshot

Publicerad 2010-04-11 18:29:38 i Allmänt,


här kommer lite av bilderna jag tog idag, förbered er på att alla kmr se likadana ut



By; me

piff

Publicerad 2010-04-11 15:49:29 i Allmänt,

jag ska piffa till mig lite gran för skojs skull. och kolla om jag kan se ut så imorgon. jag har Über tråkigt, så det är de bästa jag kan göra:)

F

Publicerad 2010-04-11 14:14:07 i Allmänt,

När man väl börjar fota, kommer pappa och tar mitt fotoställe, buhu. får snart gå ner igen, fick inte så bra fokus på senaste bildrna. 

hoppas ni har det fint, vad gör ni?

enligt mig

Publicerad 2010-04-11 12:14:37 i Allmänt,

klockan är bara 12.10 och enligt mig har jag redan "Många" besökare fast det kan ju bli mycket mycket bättre.

Och alla nya läsare- Glöm inte följa mig via Bloglovin
bara om ni gillar bloggen förståss, och kom gärna med lite idéer om vad jag ska göra på bloggen

- Mer frågestunder
- Tävlingar
- Flera bilder
- Mindre bilder

VAD SOM HELST, jag behöver eran hjälp :)


nu ska jag ner och äta frukost!

puss

så skare va

Publicerad 2010-04-11 00:33:34 i Allmänt,

så här -> ____________________ <- tråkigt hat jag haft idag, tio inlägg på bloggen elva med det här. Imorgon tänkte jag försöka fotografera lite, och prata med mamma och pappa om mina planer :)
Ni som läste om att jag hade en dröm innan och undrar var det var för något, jo det kan jag berätta.

Vi har ett garage (som alla andra också har) men vårat är förlitet för att våran bil ska få plats i det.

Så här är min lilla dröm. Eftersom att jag ska gå en linje med foto och sånt till gymnasiet, så vill jag ha en fotostudio. Och jag tänkte liksom eftersom att våran bil inte får plats i garaget, så kan man ju fixa iordning en liten studeo i garaget och få det till någon användning. Jag älskar att fota, det är bland annat det jag lever för. (även om det inte märks)
Men om min dröm går i uppfyllelse så ska det bli foton överallt i huset haha.
Jag tänkte inreda det med vita blanka väggar, och ett vitt golv. Det är så långt jag har kommit med mina idéer ;) hoppas bara mor och far går med på det, annars tar jag min brors rum när han flyttar ;)varesig mamma och dom vill eller inte

time to sleep
love Emeilia

inspiration

Publicerad 2010-04-11 00:15:51 i Allmänt,

vet ni vad som inspirerar mig?
Jo - Vatten!
Jag menar, vem blir inte imponerad av fina vatten bilder, tex vatten som skvätter upp från ett glas, från ett äpple eller från vad som helst. Jag har ju mina favoriter som jag har lagt upp på bloggen tidigare :)

så här får ni favorit i repris av Migsjälv


de två sista bilderna har jag som tavlor i rummet!

'

Publicerad 2010-04-10 21:31:33 i Allmänt,

fan vad jag älskar southpark! men får nog lämna det för en stund, mamma vill att jag kollar på djävulen bär prada med henne, så ska vara gull nu :)
puss

wait

Publicerad 2010-04-10 21:00:32 i Allmänt,

sitter framför tvn och väntar på att min favorit program ska börja - inget mindre än SOUTH PARKs nya episoder, MIN LÖRDAG ÄR RÄDDAD!

jag har en dröm

Publicerad 2010-04-10 20:57:16 i Allmänt,

som jag ska försöka uppfylla.. Men jag tror inte det kommer att gå. Men jag ska prata med mamma och pappa om det, och se vad de säger om min ide!






puss

tråkigaste lördagen everrrr

Publicerad 2010-04-10 19:24:02 i Allmänt,

Magen värker, Svårt att andas, mår illa, och ingenting händer. Mamma och pappa är så tråkiga, dom ligger bara i sängen. Den enda jag tänker på är min kära älskling som sitter hemma i Rottne och förmodligen har det mycket bättre än vad jag själv har det. Jag skulle göra vad som helst för att få vara hos honom just nu. Bara få ligga bredvid honom så han skulle få hålla om mig och tycka lite synd om mig. Aldirg någon som gör det nämligen buhu stackars mig, not. Nu frågade papi om vi skulle åka och köpa lite godis till mig, men jag orkar faktiskt inte göra någonting.
Nu ska jag gå in och lägga mig i mammas och pappas säng så någon kan tycka lite synd om mig.

puss på er

som sagt

Publicerad 2010-04-10 12:52:21 i Allmänt,

satt och läste på en kompis blogg precis. Hon hade lagt upp en bild på sin klass och skrivit att det bara var runt 10 veckor kvar tills vi skiljs åt.
Det kommer bli hemskt och jag kommer gråta som tusan. Tänk att vi kanske aldrig kommer få träffas igen- alltså inte bara min klass, utan alla nior på hela braås skola.
Jag kommer ju självklart inte sakna bara min klass, utan allihopa, jag har ju trots allt lektioner med allihopa utom nio A. Men hälften av mina kompisar går ju i den klassen + min pojkvän och hans kompisar som jag också har fått mycket bättre kontakt med under de här tre åren. Tro det eller inte, men jag kommer även sakna skolan, och alla fina fritidsledare kanske tillochmed någon enstaka lärare?

Näe, den här tiden har varit underbar. Slitsam, men underbar!

långtråkig helg

Publicerad 2010-04-10 12:28:17 i Allmänt,

Fan vad skönt det var att få sova ut idag. Både igår och i Torsdags var jag så trött så jag tänkte stanna hemma från skolan. Men vad ska man hitta på idag?
Vad ska ni göra idag?

ÅÅH

Publicerad 2010-04-09 19:14:52 i Allmänt,

otursdagen kanske, jag gick ut och fotade lite.
Helt plötsligt får mysko (hunden) syn på en katt och han smiter under nätet. Jag får tag på honom och håller honom i nackskinnet. men han smiter emellan grannens häck och jag tappar taget och slår i benet i en sten så nu blöder det.
Nu ligger hunden på golvet och flåsar som fan, och katten sitter nog fortfarande kvar i trädet...
Vet inte vem jag ska bli arg på, för jag hatar när katterna går på ens trädgård, så det är rätt åt kattfan, hoppas han inte kommer ner! men mysko skadade mig så FUCK OFF nu ska jag basta.

Tips

Publicerad 2010-04-09 18:31:38 i Allmänt,

Jag kom på ett litet tips till er som vill ha bruna ögon. En väldigt narturlig färg som tecker det mesta av ditt öga.
Expressions Colors Hazel Utan Styrka Det är den bruna linsen jag använde innan, måste beställa nya, börjar känna mig lite naken!


Ge mig sommar NU tack









tråkdag

fotodags kanske

Publicerad 2010-04-09 18:11:19 i Allmänt,

Christoffer påpekade i Onsdags att jag inte hade fotar på länge. Så jag börjar tänka lite på om jag ska göra det nu. Hade stor lust med att göra det innan, men nu vet jag inte.

Och är det bara jag som stör mig på den HavreFras reklamen ? haha..

Åh du fina

Publicerad 2010-04-09 17:09:05 i Allmänt,

Amanda - Ja, jag är så jävla glad att vi fann varandra. Tänk att en liten pratstund tillsammans på gården kunde föra oss så nära. Så obeskrivligt underbart! Du är obeskrivligt underbar!
Jag älskar dig, på riktigt <3

Gal1

Publicerad 2010-04-09 17:01:48 i Allmänt,

Det kom någon gubbe hit som ska gräva åt oss nere vid bastun. så nu är hundarna helt galna bara för att de inte får träffa honom.
Jag är hungrig också. Mamma höll på med maten, och pappas larm gick - brandkåren. så han fick åka iväg på det. gubben kom och nu står maten på spisen och jag kan inte göra tacos. Konsekvenserna blir ju att jag helt enkelt får vänta på att mamma och pappa kommer in och fortsätter med maten.

De bästa elva månaderna i mitt liv

Publicerad 2010-04-09 16:37:48 i Allmänt,

Elva månader tillsammans med den jag älskar mest av allt.
Den nionde maj tvåtusennio fick jag bli din igen.
 När jag fick känna dina armar runt mig blev jag mycket tryggare, gladare och mycket mer positivare. När jag ser dig blir jag fortfarande lika varm och sprallig i hela kroppen som den första gången jag visste att det var du och jag. Jag blir fortfarande lika ledsen varje gång jag inte får vara med dig. Hade jag kunnat och fått vara tillsammans med dig varje dag, så hade jag verkligen tagit den chansen. Du är det bästa som har hänt mig, och när jag säger det, så menar jag verkligen det! Jag skulle inte kunna tänka mig ett förhållande med någon annan. Med dig känns det så jävla rätt, och jag.. Jag vet verkligen inte om jag skulle orka vara utan dig. Jag behöver dig för att må bra, och för att orka. Varje gång jag får reda på att vi inte kommer ses på ett tag, så kommer tårarna och tränger igenom ögonen, nerför mina kinder. Och jag bara önskar att det skulle varit en dröm istället för verklighet. Jag bara hoppas på att jag kommer få vara med dig en väldigt lång tid till. Det här har varit dom bästa elva månaderna i mitt liv, och det säger jag inte bara för att jag vill, utan för att jag menar det.

Dom gångerna vi bara ligger i min säng och bara pratar med varandra är så underbart. Att bara få vara med dig är också bland det bästa som finns. Det värsta som finns är när jag inte får vara med dig, när jag ligger ensam i mitt rum och bara tänker på dig gör mig nere som tusan, och jag skulle kunna göra vad som helst för att få vara med dig. Jag hoppas du känner ungefär likadant som jag gör. Jag behöver dig för att vara lycklig.
Älskling, om jag bara kunde visa för dig, hur mycket du betyder för mig, och hur mycket jag behöver dig. Jag skulle gjort det för riktigt längesen om jag bara hade kunnat. Du är den finaste jag vet, och det är just du som gör mig till den lyckliga tjejen som jag är idag.
Jag hade kunnat göra vad som helst för dig Babe.
Det förstör mig på insidan som fan att jag kanske inte ens kommer få vara tillsammans med dig på våran ettårsdag. Jag kommer somna gråtandes när den dagen kommer.. Jag blir så jävla nere varje gång jag tänker på det. Men jag MÅSTE få träffa dig den dagen, jag måste!
Älskling, det jag vill att du ska veta är att jag älskar dig så sjukt jävla mycket, som inte ens går beskriva. Varje gång jag får en kyss av dig, så värms hela min kropp upp och jag inser varje gång att jag har den finaste personen vid min sida. Jag vill aldrig förlora dig.
Jag älskar dig Christoffer babe, du är den finaste jag vet

/ Din Emeilia

Äntligen helg

Publicerad 2010-04-09 15:19:26 i Allmänt,

Jag upplevde just ett hemsk avsked med min babe. Elva månader tillsammans och vi ska inte ens träffas mer idag. Bara en månad kvar, och vi firar ett år ihop. Jag kommer inte ens få vara tillsammans med honom då så vad fan spelar det för roll. Dålig dag? ja, nu blev det det.
min och mammas konversation igår

Jag: asså jag vet inte hur jag ska göra med konfiramtionen och det..

mamma: vadå?

jag; ja asså amanda fyller ju år, men jag och coffe har ju ettårsdag?

Mamma: Äsch!

Jag: VADÅ ÄSCH?!

mamma: hon är ju din kusin, klart du måste gå?!.

Jag: Jaha och? han är min pojkvän och jag vill verkligen vara med honom på vår ettårsdag?

Mamma: men sluta! Du hade ju blivit ledsen om inte hon kom på din konfirmation!

jag: Ja, men jag hade iallafall förstått henne om hon ville va med sin pojkvän på sin ettårsdag!

mamma: Du kan väl ...
jag: ta med honom?
mamma: nä träffa honom ngn annan dag?
jag: MEN ÅÅÅH




SUG nu ska jag lugna ner mig med mackor och foto

Out

Publicerad 2010-04-08 18:33:42 i Allmänt,

det känns som att någon petar mig på foten.. Spöke? kanske..
Nu ska jag ut och möta upp Amanda. Vi hörs senare!

EUW

Publicerad 2010-04-08 17:53:20 i Allmänt,

Det stinker kött i hela huset. Det gör inte huvudverken lättare ;)

Gladerdag

Publicerad 2010-04-08 17:36:17 i Allmänt,

Idag är jag glader. Jag fick reda på mitt idrotts prov, och det kunde verkligen inte gå bättre, ALLA rätt fick jag. Både jag, min idrottslärare och christoffer blev stolta över mig. Jag blir glad varje gång jag lyckas med något. Jag är också glad för att jag har lyckats samla ihop lite naglar på mina fingrar. Och för att jag ska träffa min fina Amanda senare, helt perfekt dag för mig. Dock har jag lite ont i huvudet, men jag dör inte av det idag, bara för att allting är så bra. Hm, är det något mer som är bra med just den här dagen? Jo att jag har varit duktig hemma också- Jag startade för typ tredje gången i mitt liv en tvättmaskin, och plockade in 4 fulla korgar med ren tvätt. Känner mig lite smått stolt faktiskt. Ännu bättre är att det bara är en dag kvar till 11 månader med min allrabästa pojkvän, och bara en månad kvar tills vi firar ett år ihop. Det finns bara ett ord som kan beskriva hur allting är just nu -UNDERBART


Okej, måste tyvärr uttråka er med lite tråkiga saker också.
Jag saknar Rebeccabästis så jävla mycket så jag tror jag dör
BLI FRISK FÖR HELSKOTTA!
Jag är ledsen för att det inte är någon träning ikväll.
Jag är nere för att jag inte kommer få vara med Christoffer på våran ettårsdag.
Och, jag är trött!
Men ingenting kan hindra mig från att ha kul just nu i alla fall. Nu ska jag städa upp lite på rummet , äta och smita och hämta Amanda och sen bär det ner till gården.

BIG KISS /
Emeilia

klar med engelskan

Publicerad 2010-04-07 22:27:28 i Allmänt,

Äntligen, inte så mycket jobb. men när man kollar på andra avenyn och skriver med bästavän så är det ansträngande.
nu ska jag sova
natti

Älskling

Publicerad 2010-04-07 21:27:52 i Allmänt,

Jag blir helt till mig när jag är med dig Christoffer älskling.
Har inte hunnit blogga idag eftersom att babe följde med mig hem direkt idag. Det kändes helt som fredag igen.
Imorgon är det torsdag igen, och fortfarande ingen träning. Ska försöka träna lite iallafall, om jag inte ska med in till växjö på minnestunden för Pojkarna.
Nu måste jag fortsätta med min engelska som skulle varit klar idag egentligen, men jag orkar inte anstränga mig längre, allting blir ändå fel.
Om drygt en månad så har jag och älskling ettårsdag, och min kusin konfirmerar sig samma dag jävel! Jag vill inte svika Amanda, men jag kan verkligen inte svika min älskling heller. Jag har inte hjärta till att svika honom, jag kan inte!

måste kila, ha det bäst sötnosar!

UTKLÄDNINGSDAG 2010

Publicerad 2010-04-06 21:37:34 i Allmänt,

jag hann inte blogga idag efter jag kom hem från skolan, för då var det bara snabba steg in i duschen och tvätta bort tre ton hårspray och allt sot från kroppen.  Vid halv fyra åkte jag med pappa in till stan för att gå på handledarkurs i tre timmar, gud så segt det var. Men nu åter till min rubrik.
Årskurs nio hade utklädningsdag idag som sagt, så här kommer lite roliga bilder på lite vad som helst och ingenting.

Nelly och jag eller våra nickname - FIRE HOES (fick inte heta så.. så vi tog bort oes.. fuckfaces)

Även mimmi pigg fick va med på ett kort. lägg märke till lådan med hjelm i =D

Daniels mästerverk av mig på tyskan (Y)

Minfinamia och En liten alleballe

Hjelm i lådan och fyllejoni

min fina man, en hippie och några fler <; (fet har han blitt med)

"indiansystrarna, ipren, pröderna FLUFF, En amanda, och Katching djuret rebecca

jag och.. ah precis..xD

våran väldigt egna Uno Sjöö och bröderna filling eller nått

Ronny och Ragge, och den nya johon dorian i scrubs ;d (vill bara säga att dom hällde i en hel tub med brylkräm i huvet på ronny eller ragge)

här har vi bröderna filling eller nått och tarzan

även Jane var med

nyckelpiga, pippi, braåsplayboy och det nygifta paret, hannes och lisa!

en aladdin

greve Jönsson och Konstapel Malin!

avslutande bild- och även våra fina finalister till dagens bästa utklädnad! GRATTIS


Hoppas ni hade en trevlig bildstund,
nu ska jag sova!

DIEEE

Publicerad 2010-04-05 22:52:20 i Allmänt,

nu ska jag sova.. . inget vättigt att skriva. vet att ni alla gillar mina korta inlägg så puss på er ;D

besökte

Publicerad 2010-04-05 20:31:52 i Allmänt,

mormor och min sjuka bästavän rebecca, som ligger hemma med högfeber och halsfluss. jag fick låna hennes kamera imorgon eftersom att hon inte skulle behöva den eftersom att hon är hemma. snällt av henne.
Nelly är just nu i duschen och jag sitter här och svettas (!) det är sjukt varmt i mitt rum just nu, förstår inte riktigt varför. eller det kan ju förståss vara för att vi öppnade fönstet innan idag och att mitt elementsattes på aoutomatiskt (I) smart va?
Nu ska jag kila, vänta tills duschen blir ledig så jag kan smita in och tvätta mig. sen ska jag plocka fram våra utstyrsel tills imorgon, kommer bli riktigt najs!
puss på er

dagens citat

Publicerad 2010-04-05 19:07:00 i Allmänt,

Nelly sätter på ett program på TV4 fakta som handlar om häxor.


Nelly- Vad har man för religion om man är häxa..?
Jag- man är väl döende eller något.


nelly och jag slår alltid våra huvuden ihop :)!

gogogoogo

Publicerad 2010-04-05 17:34:55 i Allmänt,

haha, kan ni fatta att jag drog ut och sprang? 3 km, fast ja sprang inte hela rundan, men nelly fick mig liite pepp allafall. nu har vi tränat situps och armhävningar och ätit. vi körde den så kallade "klockan" till er som inte vet hur den går till så är det att man först gör en situp, och den andra gör en, sen två, sen tre och uppåt.
ska stretcha lite nu :) puss på er

bitchen är påväg

Publicerad 2010-04-05 15:34:02 i Allmänt,

snart kommer min lilla slyna hit och leker med mig.. haha det lät inte som jag hade tänkt, men allafall! jag måste ladda kameran tills imorgon. nu skulle det vara bra att ha en såndär liten mini kamera som man hade innan, men den gick sönder efter jag tappade den i vattnet. eller den började ju funka ett halvår senare men sen dampade den lite så jag fick damp och tog sönder den istället.. det lite jobbigt att gå runt och släpa på en systemkamera i skolan vart man än ska för att inte missa någon söt liten nia att ta kort på. 
nu ska jag kila :)
puss på er <3

måndag

Publicerad 2010-04-05 14:53:22 i Allmänt,

dagen innan tisdag. Nelly kommer snart till mig och sen ska vi ut och springa, och kika lite på våran utstyrsel (stavning) tills imorgon. Vi har nämligen årets "roligaste" dag i skolan imorgon, utklädningsdagen. BRUKAR ERAN SKOLA HA DET OCKSÅ? ELLER BRUKAR NI GÖRA NÅGONTING ANNAT I NIAN?
Det vi ska vara får ni reda på imorgon, eller ikväll kanske?
Nu ska jag klä på mig lite och vänta tills nelly kommer. vi ska ut och springa.. funderar på om jag ska ta cykel istället?

msn

Publicerad 2010-04-04 22:21:19 i Allmänt,

satt just och pratade med en väldigt god vän till mig på msn. vi kom båda två på att vi gillade samma saker, det är väldigt konstigt, med tanke på att vi knappt känner varandra. eller vi känner varandra genom min man.
Kvällen har varit hur seg som helst, och jag är så hungrig så jag skulle kunna äta en hel ko känns det som.
jag ska nog göra som min goda vän mikael, gå ner och göra mig knäckebröd och te. visst blir man inte mätt på det men det är gott.
puss hej

upptadering nerifrån

Publicerad 2010-04-04 20:33:59 i Allmänt,

tog med datan ner för att kolla på "vipout" som mor min säger. hon är väl inte den bästa på engelska. 
Jag höll inte det idag heller, det med att jag skulle träna hårt.. för jag fick ett sms av nelly om att vi ska ut och springa imorgon när hon kommer till mig. så det får bli hårdträning imorgon istället. OCH JA NU LOVAR JAG! inte bara för min skull utan för nellys skull med. om inte annat så kommer hon att tvinga med mig ut, vare sig jag vill eller inte och åter igen - jävla nelly!
pusspuss

Youtube

Publicerad 2010-04-04 16:51:10 i Allmänt,

just nu sitter jag och kollar på youtube, massvis med klipp "R.I.P" jag kollade även upp den videon dom gjorde till en kompis när han dog. ett år och fyra månader ungefär, sen du lämnade oss. jag kunde inte tro det först, men sen förstod jag att det var du som hade lämnat oss. helt sinnesjukt. så många som dör varje år i olyckor, speciellt med bilar inblandade.. usch, tanken får mig bara att rysa.

vila i frid min vän - Yasser

hemma

Publicerad 2010-04-04 15:28:16 i Allmänt,

nu är jag hemma från Raimo. Somnade vid ett tiden eller någonting och vaknade vid tolv idag. Gick upp och satte mig framför tvn. Cyklade hem vid halv tre tiden och åt och nu sitter jag här.
låter intressant va? jag har ingen blogg inspiration idag, inte det minsta. och som jag har sagt tidigare flera gånger i veckan så ska jag försöka träna och få det gjort. och idag SKA jag verkligen få det gjort!
Och det ska inte vara någon lat träning, det ska vara hårt!!
BYE

man blir så glá

Publicerad 2010-04-04 00:03:48 i Allmänt,

jag blir alltid så glad när jag kollar på min statistik här på bloggen, om det är många som har besökt. det är så skoj så skoj!
 

jag har ont i mitt tandkött igen..

you said whoooot?

Publicerad 2010-04-03 22:17:30 i Allmänt,

haha, patetiskt enligt mig. så fruktansvärt patetiskt att man ens kan göra så?! att man inte ens tänker på att folk kan höra vad man pratar om?

HERREGUD jag blir tokig på sånt..

 

TOKIG SÄGER JAG!

dålig uppdatering

Publicerad 2010-04-03 21:08:24 i Allmänt,

Glad påsk allihopa. idag har jag inte haft tid för att blogga eftersom att älskling just har åkt hem. så himla trist.
 Mitt huvud spränger som tusan, och morbror vill att jag ska sova hos honom inatt. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra än, får se lite senare. Idag vaknade jag bredvid världens finaste älskling, solen sken och jag bara njöt och gassade. 

VISST ÄR DET BLAND DET UNDERBARASTE ATT VAKNA ELLER SOMNA TILLSAMMANS MED NÅGON MAN VERKLIGEN ÄLSKAR? 

Vi smet upp och åt frukost runt halv ett, ett tiden sen gick vi upp och la oss igen. Vi har bara legat och slagit och slickat på varandra hela dagen så kul och underbart! det finns verkligen inte ord till hur mycket jag älskar den grabben! och kan ni fatta att vi snart har varit tillsammans i ett helt år? - Dock ett år och nio månader eftersom att vi hade ett uppehåll på tre månader..
men det är förflutet. nu lever jag i nuet och bara älskar det!

Idag har vi ätit massvis med godmat och haft det trevligt, även om coffsen och jag bara låg uppe på rummet och mös så hade vi det minst lika trevligt.
Han åkte vid åtta, så nu sitter jag här med mamma och Camilla och pratar- lyssnar på dom.
nu ska jag kila, hoppas ni har det super duper bra, puss på er

godmorgon

Publicerad 2010-04-03 14:01:02 i Allmänt,

vaknade nyss upp bredvid en mysig pojk, gick ner och åt frukost och nu ska jag mysa igen!
hoppas ni får en fin påsk!
PUSS

sleep time

Publicerad 2010-04-02 23:08:39 i Allmänt,

min man ligger i sängen och väntar på mig, nu ska jag pysa för att mysa!

JAG ÄLSKAR MIN BABE

time to run

Publicerad 2010-04-02 18:58:01 i Allmänt,

nu springer jag till bussen för att möta upp älskling! hörs imorgon <3

OCH HA EN BRA FREDAGKVÄLL!

jävla nelly

Publicerad 2010-04-02 10:44:09 i Allmänt,

aldrig får man sova länge när hon är hos mig. vaknade vid nio tiden gick ner och åt och nu sitter jag vid datan, hon ligger i min säng och kollar på tv. Mina tänder gör ont, jag vill bara dra ut dem så man slipper det onda!
Ikväll kommer älskling hit till mig och myser lite, så sjukt länge sen, jag har dött utan honom. Nu måste jag rusa, jag hör av mig senare pusspusspuss

hemma från vad?

Publicerad 2010-04-01 21:26:52 i Allmänt,

hemma från den så kallade träningen. almir var inte där idag, så vi hade äggtävling istället, så nu stinker både nelly och jag fis höhö! borde duscha, fast jag tror att jag gör det imorgon istället så är jag fräsh och fin när älski kommer tihi I'm happy!
i alla fall så dog jag innan när jag knäckte ägget mot pannan, och det var okokt, usch. och Jasmin drack ett ägg, namnam haha. 
vi målade även finfina ägg, men mina sprack hela tiden.. jag ska inte göra sånt pilligt för jag har inte tålamod för sånt.
nu ska jag tvinga ner nelly för att äta, sen ska vi kolla på tv :D och hon ska sova här, så det blir en bra kväll ikväll och en bra kväll imorgon!
PUSS

11.00 och redan lurad

Publicerad 2010-04-01 11:03:40 i Allmänt,

haha, glömde ju bort för en sekund eller två att det är 1 april idag. jag fick just ett sms av Cassandra
Herregud, jag sitter på sjukhuset med hela familjen.. Pontus har brutit lårbenet och foten.. trillade från trappan rakt ner i vårt kakelgolv.. haha, men jag var faktiskt snabbtänkt och skrev tillbaka - hm.. allvarligt eller 1 april skämt? man vet aldrig med dig!

svar tillbaka - hehe...

haha hon är sjuk, men man kan inte göra annat än att gilla henne!

har ni blivit lurade idag? eller ska ni lura någon? Har ni lurat någon, någon gång och med vad isf? skriv gärna :)

uppe tidigt

Publicerad 2010-04-01 10:41:26 i Allmänt,

godmorgon mina sköna, hur har ni det idag? :) jag har det bra än så länge. jag vaknade av att pellepump skickade ett sms och frågade om det var träning ikväll, gillar att hon tänker efter innan hon skickar dom så tidigt dvs 09.11 haha. dock fick hon en chock när jag svarade henne direkt " är du uppe xD?" svar ja, jag är uppe och jag var uppe innan du smsade så du behöver inte få någon chock här inte. jag har faktiskt skött mig det här lovet, stigit upp runt tio varje dag nästan i alla fall töhö. planer för idag? jag ska försöka träna lite innan träningen ikväll, kommer nog bli lite mer på om jag gör det. hoppas bara inte att almir är sjuk idag, eller ledig som han har börjat vara den senaste tiden, men antar att det är så när man blir gammal ;) påtal om det, så fyllde han år igår, så grattis typ.
haha jag ligger och kollar på svampbobfyrkant, och ni som har sett det vet ju att han har en snigel till hund, och när dom sätter koppel på dom så sätter dom det runt ögonen, haha helt sjukt!
haha tror att jag ska pröva ;)
hoppas ni har det bra puss

Om

Min profilbild

Hej! Mitt namn är Emeilia. I min blogg kommer ni få se massvis med egentagna fotografier, läsa om min vardag och ställa frivilliga frågor om vad som helst! hoppas ni gillar det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela