e

glader

Publicerad 2010-05-31 18:52:18 i Allmänt,

Fick reda på att förkylningen lönade sig tillslut. Eftersom att jag inte åt någonting under den veckan jag var sjuk så gick jag ner nästan 2 kg! HEJA

KAOS

Publicerad 2010-05-31 18:45:59 i Allmänt,

Allting är kaos just nu, det känns som det i alla fall.
Musikalen är helt fucked up rent ut sagt. Ingen kan repliker, bandet kan inte låtarna, sångarna kan inte låtarna! hur fan kommer det här att gå?
uppspelning på onsdag och torsdag nu i veckan.. shiet

tired

Publicerad 2010-05-30 21:43:34 i Allmänt,

Usch, måste lägga mig nu! men jag måste ändå skriva klart min svenska tills imorgon annars blir det inget betyg PANIK!

natti

Livet är en fest

Publicerad 2010-05-30 19:39:56 i Allmänt,

Jag är hemma från en helt galen helg i växjö. Jag är så äckligt trött så det finns inte. Sov 5-8 timmar under hela helgen och det är inte okej. Första natten somnade vi vid halv fyra tiden och skulle upp klockan sex. Igår somnade jag vid tre tiden och gick upp halv åtta idag, dock försov vi oss. Ingen kom in och väkte oss, så vi fick stressa och försöka ta oss upp till fagra på en halv timme och då skulle även alla sakerna vara nerpackat och klart. kom upp till fagra vid halv nio, gick och åt sen sa vi hejdå till våran grupp och så sen hade vi tio minuters avslutning sen åkte alla hem.
I fredags när vi kom, fick vi vänta på våran grupp till klockan sex, de skulle kommit halv fem egentligen men de hade kört vilse. Vi gick på "TC-disco" som slutade vid tolv, vi var hemma i vokalen (där vi sov) halv tre.
Igår hade vi olika workshops, jag, nelly, evelina och agnes behövde inte vara med eftersom att vi inte hade någon uppgift där, så vi åkte bara med bussen till stan så gick vi där ett par timmar. gick upp till fagra igen och mina fötter dödade mig kändes det som. Sen skulle vi ta oss till katedral och äta tacobuffé med underhållning, sen skulle vi ha ett sambatåg ner till folkparken. Över 500 pers vandrade från katedral ner till stan hela växjö var fullspäckat, det var så tufft! Där var det disco igen och mina fötter dödade mig ännu en gång. Jag tillbringade mestadels min tid med tobias. Vi gick och kollade på livebanden och fick massvis av kondomer av noaks ark som var där. han blev ledsen för att han fick en rosa som verkade så tjejig höhö. Bussen gick hem halv ett, nelly missade den så hon blev inte direkt glad, men hon kom med nästa. åkte ner till vokalen och somnade vid halv tre, vaknade tre och märkte att jag redan fått träningsverk ajaj. Somnade igen vid tre, super skönt!

Nu ska jag ta och måla naglarna, sen ska jag städa lite, sen ska jag sooooooova! behöver verkligen det.
hoppas ni haft det fint!
natti

färdig packad

Publicerad 2010-05-28 12:22:15 i Allmänt,

Sitter och försöker lösa mitt sovproblem. Får se lite om jag lyckas. Ska snart pallra mig ner till skolan och hämta ett papper som jag behöver för helgen, kanske hinner träffa coffe med, får se. time to go now!
ha en riktigt skön helg!

hejhopp

Publicerad 2010-05-28 10:14:03 i Allmänt,

usch, fortfarande sjuk och det har gått över en vecka nu.
Idag bär det av till växjö för livet är en fest kommer hem på söndag igen. Det här kommer bli kanon, hoppas jag!
hoppas inte förkylningen hindrar mig från att vara med på vissa saker! anyway det märker vi! nu ska jag börja packa, sticker runt ett idag!
puss

det jag är bäst på

Publicerad 2010-05-26 21:59:41 i Allmänt,

nu ska jag göra det jag är bäst på - sova förståss!
skola imorgon också! ser faktiskt fram emot det. få träffa min fina älskling gud vad jag har längtat! <3333333 <- överdrivet :)

saknad

Publicerad 2010-05-26 20:36:11 i Allmänt,

saknad hit och dit. Saknade stiger varje dag och även jag verkar saknad faktiskt. Min finis hade skrivit till mig igår
"vart var du idag ?!"
Åh älskling, gullefjun mitt allt du är så sötså! jag mår fint babe, jag är bara hemma från skolan men vi ses snart! jag lovar dig

no update

Publicerad 2010-05-26 20:20:32 i Allmänt,

tjeeeeeeeeeenixen allt väl, pigga och krya?
jag börjar piggna till efter två dagar i sängen helt stilla typ. Riktigt skönt.
Igår sov jag till ett och låg i sängen hela dagen efter det. Idag tog jag mig upp ur sängen runt ett tiden igen och duschade så hääääääääääääääääääär skönt var det! febern har sjunkt en aning och jag känner mig så mycket piggare. kroppen känns som att den väger 100 kilo men det ser ut som att jag har gått ner 50 med tanke på att jag inte har kunnat äta något på snart en vecka. pappa håller på med mat nu och ska göda upp mig så jag blir tjockis igen tihi! imorgon ska jag till skolan iallafall, skön dag bara öva på musikalen HELA dagen! namnam!
på fredag är jag och nelly plus ett gäng tjejer till lediga pga livet är en fest. ser verkligen fram emot det!
berättade jag att nelly och jag fick en grupp från Gotland? Nelly gull ringde till dem idag och de sa att de kommer runt halv fem på fredag, så det blir riktigt skönt, det är nästan så att man går till skolan ändå ;)
Nu ska jag se hur det går med maten, börjar bli lite hungrig.

puss på er

piggelin

Publicerad 2010-05-24 21:27:47 i Allmänt,

nej jag gillar inte piggelin, eller jo ibland. Det hade inte varit fel att vara piggelin just nu. Stannar hemma från skolan imorgon, dvs att jag kommer få sova ut inatt så så så såå himla skönt. Hostar hela tiden och nyss nös jag ut halva innandömeta av min snok inte alls mysigt. 
Sen jag kom hem idag har jag somnat två gånger i sängen, en gång när nelly var här, sen en gång när hon åkte hem, blö nu ska jag sova igen!

blabla

Publicerad 2010-05-24 18:27:13 i Allmänt,

och så var det måndag igen. Känslan idag på morgonen när jag kom på att nelly sov hos mig var bara " ååh nej.. det är måndag och jag måste stiga upp" jag steg inte upp fören kvart i åtte eller något liknande jag var så sjukt trött så jag ville bara ligga kvar i sängen. Kom upp tillslut i alla fall!
kilade till skolan och hade inga mindre än tråkiga och sega lektioner. matte, bild och tyska- LAME! halvdags övning till musikalen hade vi idag också. jag fick sjunga idag för första gången, synd bara att jag ska sjunga falskt och inget annat. Allihopa är typ sjuka nu känns det som. Inklusive mig. Att låta mig vara med på musikalövning och sjunga när man är sjuk är ingen bra ide, eller inte ens att låta mig vara med på något kul. det slutar bara med världens host attack som att jag ska spy uschusch. 
Fick gå upp till musiken och sjunga med emil isse och richard (bandet) och andreas som "stöd" eller något. det gick väl rätt bra med tanke på att det inte ska låta bra haha..
gick hem sen med nelly. gick ner till solorama för att kolla om det fanns någon soltid men intedå. fanns bara imorgon men jag hade inte så lust imorgon eftersom att jag måstemåste plugga till vårat so prov till onsdag.
Mamma och pappa ville helst inte att jag skulle vara med på matchen idag pga min förkylning. så jag blev arg och sa "om jag inte är med på matchen ska jag inte till skolan imorgon" till svar fick jag " det är bra, så som du mår borde du stanna hemma och vila upp dig till nästa helg" visst jag tycker med det är viktigt att vila upp mig så jag inte smittar ner min lilla grupp. helt otroligt att jag inte har lyckats smitta min fina pojk än, eller?han verkade pigg och glad iallafall.
När jag kom hem från skolan somnade jag direkt i sängen medan nelly satt vid datorn. snell jag är. nu åkte hon hem och det var faktiskt skönt så man kan sova utan att hon ska sitta ensam.
"host host host - AJ" och näsan är täpt som ett babianarsle.  antingen det eller så rinner den blö!


Orkar inte mer, nu ska jag försöka göra klart min svenska uppgift sen ska jag sova eller ngt!

tireeeeeeed

Publicerad 2010-05-23 21:09:45 i Allmänt,

skola imorgon och jag dör varje gång jag tänker på det. Ska pallra mig till sängen nu och kolla på tv. kanske äta ngt innan, får se!
natti

Nelly

Publicerad 2010-05-23 17:09:21 i Allmänt,

Heeeeej blöggen! sitter här med nelly nu, och vi ska snart sova :) (INTE)
hon sitter och jobbar på sin teckning till bilden imorgon, och vi har även börjat på våran gemensamma bilduppgift som skulle vara en reklam bild. vi fick inte ta något namn på en vara som redan fanns, så vi bestämde oss för att göra en egen pafrym! ska fortsätta redigera lite på bilderna, sen ska jag fortsätta med min egna bild!
najsnajs

hem kommen

Publicerad 2010-05-23 13:10:17 i Allmänt,

hemma från en bättre konfirmation än förra gången. Tobbe och anton blev glada att se mig där, och även prästen som kramade om mig och frågade hur det var.
Jag kom dit ensam eftersom att jonatan var aldeles för lat och rebecca var sjuk. Trots min förkylning trotsade jag den och tog mig till kyrkan haha. Jag ville inte sitta ensam så jag fick leta upp någon jag kände, så kom räddaren i mitt liv ( just i det ögonblicket) det vat thim som satt där med Julia, frida och frida. dom var liiiite snella som sa att jag fick sitta med dom! nu ska jag ner och äta, bilder kanskekanske kommer senare!

Konfirmation - igen

Publicerad 2010-05-23 09:43:53 i Allmänt,

Nu är det nog den sista konfirmationen som blir för mig antar jag? Två av mina vänner konfirmeras idag och det är Anton och Lilla Tobie, ser ut som att jag får gå själv eftersom att varken jonatan eller rebecca har hört av sig... anyway, nu ska jag fixa iordning mig!
pusshaj

U-U-underbart!

Publicerad 2010-05-22 18:25:42 i Allmänt,

Gud jag är kääär i sommaren alltså, super fint väder ute, har suttit ute och solat hela dagen sen jag kom hem från stan, men nu ska jag ta på mig ett par varmare byxor och sen ska jag ner till gården och bara tårta. Hoppas på superfint väder imorgon med till träningen, konfirmationen och min och nellys fotosak som vi ska ha. Nä, daga att kila, hoppas ni har det supeeeer!
puss

växjö

Publicerad 2010-05-22 14:34:21 i Allmänt,

Hello everyone! allt fint med er?
det är underbart väder här i kronobergs län idag så gött!
Vaknade idag vid nio och gick upp, jätte trött och sliten av förkylningen men jag satte upp håret i en bulle och slängde på mig ett par tights och en skjorta sen smet jag till växjö med mamma och pappa. Köpte mig ett par skor och lite smink och två rosor till konfirmationen imorgon.
Ikväll ska jag nog ner till fritidsgården och kolla läget, orkar inte sitta inne idag igen, dock är jag för trött för att göra något men jaja.
Ska även försöka slå en singnal till alexandra och reda ut en sak som hände i måndags. 
ha det finfint nu allesammans!

nedrans förkylning

Publicerad 2010-05-21 18:15:37 i Allmänt,

Helg igen, och jag har åkt på VÄRLDENS förkylning inget kul alls. Sitter nere i soffan med mamma och kollar på lite kläder och förståss tycker synd om mig själv , tycker jag har liite rätt att göra det faktiskt.
Jag vill inget hellre än att vara med min mysis, bara mysa i sängen med min mysiga mysis, det hade varit underbart!
Ska snart ta lite kaffe och kika vidare!
hoppas ni får en finfin helg!

~

Publicerad 2010-05-20 20:36:30 i Allmänt,

Godkväll finisar, allt väl med er? Jag är fortfarande lite ringrostig men det funkar väl.
Sitter och kikar igenom Kenzas blogg och man blir bara arg. Hela hon är liksom perfekt, och hennes kropp blir man bara arg på. Det är sånt som får mig så arg och gör så  att jag får dåligt självförtroende hm.. weird.
Jag ska ner och föna håret torrt, sen platta det! och som jag skrev innan, smörja in mig!

cathiiing

Publicerad 2010-05-20 19:48:44 i Allmänt,

nu har jag målat naglarna på fotarna brukar inte göra sånt, men jag hade ingenting att göra. Ska smörja in mig och försöka jämna till ojämnheterna som blev efter busen igårkväll. jag borde inte hålla på med sånt, men jag lär mig aldrig att sluta. Varje gång man tar på det så blir det Alltid ojämt höh..men anyway! nu ska jag smita upp och kolla på tv :)


CHOSAN

denna värmen alltså

Publicerad 2010-05-20 17:56:19 i Allmänt,

Jag tror att jag smäller av, det är så himla varmt och bud på att gå upp och ta en riktigt kall dusch. Eller i alla fall duscha av sig.
Så gött att man fick pengar idag med, shopping lalalal! kanske åker in tidiiiiigt på fredag till växjö så man kan köpa sig något pretty till livet är en fest?
Jag hoppas att min skolavslutnings klänning kommer snart med.
Det är så här att jag beställde en klänning från nelly.com och den var förstor, så skulle vi skicka tillbaka den och byta mot en storlek mindre. Vi gjorde det men de på nelly.com fattade aldrig att vi skulle ha en annan, så vi har väntat nu i ca två veckor och inte fått något. Hoppas den kommer inom nästa vecka iaf!

vilket jä*la väder!

Publicerad 2010-05-20 17:42:41 i Allmänt,

Godmorgon på er. Vaknade just upp i rummet av VÄRLDENS JÄVLA HETTA! svettades som en gris, det var inte torrt någonstans.
Jag har mått uselt hela dagen, varit yr, haft ont i huvudet och haft världens hosta. Undrar vad som är på gång i min kropp.
Det har varit fint väder hela dagen, tills skolan slutade och vi stod ute. När jag kom hem började det ösregna.
Så nu sitter jag nere i soffan och försöker njuta av åskan, regnet och värmen.
Vi hade en två riktiga lektioner idag typ, Svenskan och matten. Son slapp vi halva lektionen för att "noaks ark" skulle komma och hålla föredrag om könssjukdomar och sånt.
Det höll på i nästan två timmar, vi fick massvis av kondomer av dem ;)
Nu ska jag försöka få i mig något att äta, sen klä på mig lite och försöka ta mig ut!

ha det fint

jävla ludde :(

Publicerad 2010-05-19 21:59:40 i Allmänt,

Dumma ludwig som berättade att jag har stavat fel på min header på två ställen.. bara slarv fel ju :( ingen som märker endå ju =D
fuck u bitchhhh :D:D:D:D

kladdigt

Publicerad 2010-05-19 21:48:38 i Allmänt,

Här vare kladdigt. Ursäktar mig för dålig uppdatering, men jag stack till stan idag igen för att följa med rebecca så jag hann inte och orkade inte blogga. men nu är jag här. Sitter hos rebecca åter igen och väntar tills hon kommer ut från duschen.
Jag har varit i växjö varje dag den här veckan och snacka om att jag är TRÖTT på att åka samma tråkiga väg hela tiden.
Skolan var väl lite chill idag kanske, eller det har den varit hela veckan.
Igår hade vi kemi nationella och det gick väl rätt bra, sen hade vi bara självstudier resten av dagen, riktigt skönt.
Idag tog jag ledigt en timme tidigare för att ta tre bussen till stan. Innan dess var det någon rockuppvisning i gympasalen med studenter från linnéuniversitetet. De sjöng gamla godingar, som elvis, Michael Jackson, abba och massa mer. rätt skoj.
sen tillbringade jag rasten efter det tillsammans med min mysis. Han var riktigt mysig och gollligk idag, ville inte åka ifrån honom..
imorgon har vi någon "noaks ark" sak i  skolan så då missar vi tyskan och idrotten tror jag såååå skönt! sen har vi musikal övning.
Man märker att det bara är 4 veckor kvar nu sen slipper man skiten.
Nu ska jag försöka få rebecca att äta lite, eller få mig själv att äta kanske det heter.

haet najss

köttbullsbaguette

Publicerad 2010-05-18 16:21:05 i Allmänt,

sitter just nu och försöker mösa ner en stor jäkla köttbullsbaguette i truten innan matchen. kan ju säga att det går sådär ~

Ettårs present

Publicerad 2010-05-18 15:17:53 i Allmänt,

Igår fick jag min ettårspresent av min finaste pojkvän, mitt bus! I do Love it!

Här är även min bilduppgift som jag jobbade på halva natten. Bra kämpat tycker jag! VG+ blev det eftersom att det tydligen var det högsta betyget hon sätter innan slutbetyg. Fick även VG+ på två andra uppgifter också, har tyvärr ingen bild, men det kanske kommer!


Gårdagen

Publicerad 2010-05-18 14:57:38 i Allmänt,

Förlåt för bad uppdatering, åkte nämligen till växjö igår vid två för att gå på vårat sista möte innan nästa helg - DÅ SMÄLLER DET! jag ser fram emot det faktistk!
I vilketfall som helst så gick jag och nelly först runt lite på stan och kikade sen tog vi donken paus, sen vidare till carlings, köpte mig ett linne sen gick vi vidare till BG. Därifrån tog vi en buss till "hemligt ställe" där mötet skulle hållas. Tyvärr minns jag inte vad stället hette men det var riktigt tufft och mysigt där.
De körde oss till ett ställe utanför växjö ungefär - ut på landet. Vi kom till en bongård med en stoooooor ladugård.
När vi kom in så hade dem släkt ner och satt igång en disco lampa, det bjöds på välkoms drinkar.
När vi kom upp på loftet så fanns det dukade bord och en scen.
De satte igång att börja prata lite sen fick vi pastasallad.
Åter igen så började de prata men så avbröts vi av en "gårdstomte" som kom inkikande igenom dörren, en person höll i den och gjorde "uuhh - spökljud".
Det visade sig vara Kjell från Vakna med The voice. Visst blev alla förvånade och alla började jubla och skirka. Vi fick våra gårdar som vi ska ha hand om nästa helg. Nelly och jag är två av ungdomsledarna som ska ha hand om en av 52 grupper som kommer från olika delar av sverige. Våran grupp ska komma från Gotland Fårösund om jag minns det rätt?
Sedan blev det fika paus och jag passade på att ta kort med Kjell och skaffa aoutografer ;)

Kjell och jag ;)

Ungefär bara en vecka kvar tills det roliga händer, och så får vi träffa Kjell igen!
Nu ska jag förbereda mig inför matchen och så. Hoppas ni har det super fint! puss

2 timmar

Publicerad 2010-05-16 14:54:50 i Allmänt,

Jag har så fruktansvärt tråkigt. funderar på att städa rummet och kanske springa lite på crosstrainern innan fotbollsträningen. Men jag får se lite, skulle behöva fortsätta med bilduppgiften, vi har ju inte alls många bildlektioner kvar nu så vatusan något måste ju göras!
bara två timmar kvar till träningen..

4 okända

Publicerad 2010-05-16 14:18:42 i Allmänt,

Sen jag vaknade idag har det ringt 4 stycken okända till mig. tror det är en försäljare som söker pappa. men jag orkar inte svara. Varje gång den har ringt till mig och lagt på ringer den hem. VARJE gång. så sammanlagt 8 gånger har det ringt till mig idag, med ca en timmas mellanrum för varje samtal. SLUTA RING!

morning

Publicerad 2010-05-16 13:06:00 i Allmänt,

Godmorgon mina sköna  allt väl idag?

Det var riktigt skönt att sova inatt måste jag säga. Jag låg och kollade på någon dokumentär på tv4fakta eller tv400 minns inte riktigt. Det var helt sinnes sjukt.
Det var en seriemördare som gick lös i ett litet samhälle någonstans i usa och poliserna visste hur han såg ut och vem han var men de kunde verkligen inte hitta honom. Han utförde nya mord hela tiden. Och alltid i samma samhälle. Varje mord skedde vid järnvägsspåret i ett hus (inte samma, men alltid vid ngt hus som låg nära järnvägen) därför kallades mördaren för "järnvägsmördaren".
De fick inte fast honom sådär bara, utan mördaren erkände alla mord och gav sig frivilligt till polisen då hans halvsyster hade övertalat honom till det.
När han blev tagen hade han utfört ca 10 mord, på mindre än en månad ungefär.
Jag vet inte hur det slutade eftersom att jag somnade ifrån det ;) men det var helt sjukt, han hade gått under falskt namn i flera år.


Vad ska ni göra idag?

typisk kvällsmat och fyllemat

Publicerad 2010-05-15 21:59:57 i Allmänt,

blev sjukt sugen på spagetti innan , så jag gjorde lite. det är väldigt bra mat till kvällen och efter på en bakfylla, eller under fyllan. Spagetti och apelsinjuice namnam!
Ikväll har jag inte alls gjort mycket, eller snarare ingenting. skulle mysit lite med Amanda, men vi orkade inte så vi tar det ngn annan kväll!
Imorgon är det söndag, (nästan så jag vill säga äntligen), det har varit så sjukt seg helg, trots att det har varit kul.
Det är även fotbollsträning imorgon med, massvis med kul hoppas bara på bra och fint väder!

ha en fin och bra fortsatt kväll! puss

Svinkallt

Publicerad 2010-05-15 17:30:20 i Allmänt,

Jag kom precis in. Var ute och jobbade på min blivande bild uppgift hm vet inte riktigt vad jag ska säga om den.
Det jag vill komma fram till var att det är SVINKALLT ute verkligen. Händerna darrar av kyla och huvudet gör ont efter all blåst.
Ska snart äta också, så det kalla kanske går över senare (; funderar smått på att smita in i duschen och ta en snabbis där.
hoppas ni får en super mysig och fin lördag!
tjingeling

bästa som finns

Publicerad 2010-05-15 15:28:04 i Allmänt,

Det bästa som finns är att bara får vara med dig, att få andas samma luft som dig. Att kunna dela minnen med dig. fina, sorgliga eller alla sortes minnen och stunder tillsammans med dig.
du är det bästa jag vet!

15/5

Publicerad 2010-05-15 14:07:24 i Allmänt,

Godmorgon mina sköna.
Grilltjejkväll igår, riktigt mysigt. Jag älskar när man är några tjejer som sitter runt en eld och bara har det gött.
Nelly och jag kom hem vid tolv tiden eller någonting i den stilen.
Jag hade riktigt trevligt och kul faktiskt. Slutade med att jag kom hem helt sandig med tanke på att vi var i lekparken och snurrade runt på en såndär sak som går jättefort haha, dålig besrkivning.
Vi grillade och drack lite cider, lekte även "Jag har aldrig - leken" hade nog varit lite roligare om det var lite flera där men aja. Nu ska jag försöka umgås lite med nelly innan hon åker hem, sen ska jag försöka tvinga mamma och pappa att grilla hamburgare.. eller någonting hih!

fix

Publicerad 2010-05-14 18:16:55 i Allmänt,

just fixat mig smått, sitter just nu och väntar på att nelly ska komma hit så vi kan pysa bort till anna! hoppas på att det kommer bli kul!

always

Publicerad 2010-05-14 14:43:56 i Allmänt,

Älskling åkte för drygt en halvtimme sedan och som vanligt blir jag alltid nere när han åkt.
Anyway, ikväll ska jag bort till en finperson och dricka lite cider och äta gott och bara umgås med massvis av fina människor.

Jag har även börjat fundera på att ta ut min piercing i läppen?

ishokey

Publicerad 2010-05-13 23:14:06 i Allmänt,

fytusan, finns det något värre än att verkligen kunna fastna i en hokeymatch? tror nog inte det.
bebis och jag gjorde nämligen det, trots att han gillar hokey, så lid med mig!
Nu ska jag tvinga ner honom i sängen :)
puss

morgonpigg

Publicerad 2010-05-13 12:04:25 i Allmänt,

Godmorgon sunshines allt väl med er? hade inte speciellt mycket att skriva om igår, men det är det ändring på nu. eller inte, usch jag har ingen blogglust och jag har verkligen mycket mindre att skriva om.
sitter hemma och rebecca nu, jag kom på idag att hon är väldigt databeroende (; jag låg och sov, och direkt när hon vaknar tar hon upp datan och sätter sig på blogg.se, facebook. mm och sätter igång musik (N) ingen bra start ;)
Time to go!

beröm

Publicerad 2010-05-12 17:46:02 i Allmänt,

Hörde just att jag fått massvis med beröm av en medspelares man på matchen igår. Ritigt kul faktiskt :) kanske inte är så dålig ändå?

rensat mina bilder

Publicerad 2010-05-11 17:49:04 i Allmänt,

satt just och funderade på om ordet "ränsat" stavas med Ä eller med E det går både och.. men vilket är rätt ord för vad liksom?
wierd!
iallafall jag har rnsat mina bilder nu, jag tog bort mer än 3400 objekt. så nu är datorn lite snabbare(Y)
ska försöka äta någonting innan fotbollen nu!
ciao

Old times

Publicerad 2010-05-11 14:41:26 i Allmänt,


Här har vi en bild från min fotbolls tid. Gud vad jag saknar det, och idag drar det igång igen. Väldigt suddig bild, men jag är den ensa svart håriga(Y)
Nu ska jag lägga mig och vila lite innan vi samlas. Hoppas ni har det super fint allihopa! och önska mig lycka till på min första match på ca 3 år eller något!

muntlig matte och engelska nationella!

Publicerad 2010-05-11 12:03:02 i Allmänt,

Sitter i skolan just nu väntar till halv ett tills jag ska göra muntliga nationella i engelska- taggatagga.
Och vi taggar även till fotbollsmatch ikväll, får se hur det går hahamen det ska nog gå fint!
Nu ska jag "umgås" med resten av klassen som är 4 pers och linnea från 9a ;)
pusss

John Bauer Gymnasiet

Publicerad 2010-05-10 21:18:44 i Allmänt,

Idag har Rebecca och jag varit inne på våran blivande nya skola och hälsat på lite. Det var väldigt trevligt faktistkt. Vi fick tillattbörjamed prova på att fota i deras studeo, sen fick vi "stå modeller" och bli fotade, haha rätt skoj. Vi tog kvart över åtta bussen hem och jag kom just hem typ. huvudet spränger och jag ska nog sova nu!

ojsan

Publicerad 2010-05-09 17:15:25 i Allmänt,

Första bilturen för mig, bakom ratten. Höll på att köra in i volvos mur en gång, annars gick det broooo (Y)

KONFIRMATION

Publicerad 2010-05-09 16:13:37 i Allmänt,

Tänk att det är ett år sen jag konfirmerade mig, och idag var det mini kusins tur! Kyrkan till att börja med i 1½ timme, sen kalaset i lite mer än så. Jag gjorde ett litet kort till Amanda, som det stod lite om våra gamla tider och våra minnen, bara det lilla fick alla att börja gråta, lite kul faktiskt. Tillochmed jag grät haha.
Det var rätt segt dock, men fruktansvärt trevligt!
åter igen grattis kusin<3

8.40

Publicerad 2010-05-09 08:39:46 i Allmänt,

nu måste jag börja göra mig i ordning. Åker till Åseda på konfirmation om en och en halv timme och jag har knappt klätt på mig. HURRYHURRY!

Ett år har gått

Publicerad 2010-05-09 00:07:11 i Allmänt,

Kan man ens förstå att jag har fått vara den lyckligaste flickan på jorden i ett år nu?
Jag kan inte ens förstå det själv. Tänk allt vi gått igenom tillsammans, allt vi gjort och allt vi skrattat åt.
De gångerna vi har tjabbat och inte varit sams, har nog gjort oss starkare. Jag menar, om man inte ens klarar av ett bråk i ett förhållande, hur ska man då kunna klara av att ha ett? Jag säger bara det, att det inte finns ord till hur mycket jag älskar dig, och hur många timmar, minuter och sekunder om dagen jag lägger ner att tänka på dig. Även om jag försöker sluta tänka på dig just i ett tillfälle, tillexempel om jag saknar dig för mycket, så går det inte. Jag börjar bara tänka på dig ännumera, och då kommer tårarna.
Jag minns det så väl..

2007
-
Vi började sjuan. Jag visste knappt vem du var, och du visste knappt vem jag var. Du blev tillsammans med min bästavän under sommarlovet, men det höll väl inte så värst länge. Tiden gick och vi lärde känna varandra bättre och bättre för varje dag som gick. Jag minns hur vi stod i fritidsgården och tjabbade med varandra om saker som inte ens vi visste varför. Jag minns att jag älskade varje sekund av det, och hur mycket jag ville att det skulle fortsätta. Alla gick förbi och sa ordspråket "kärlek börjar alltid med bråk, och slutar alltid med barnvagn". Jag blev generad nästan varje gång. Rebecca sa alltid "Men du gillar ju honom, det ser jag ju" men varje gång förnekade jag det lika mycket. Men innerst inne visste jag själv att det var mycket mer än så. Någon månad gick, och jag skulle vara med en annan kompis. Och så kom Hampus och frågade om han kunde vara med mig och Egon. Eftersom att Egon var super kär i Hampus på den tiden, så sa vi båda ja, och jag försökte få med dig. Du ville men fick väl inte för Hampus egentligen. Jag sa att du skulle strunta i honom och komma hit för min skull. Du gjorde det och jag blev överlycklig. Vi gick hem till Egon och åt kladdkaka (tjockisar). Varenda ord du sa, ville jag höra mera av. Jag visste redan då, att det var dig jag ville ha. Ungefär en vecka gick och vi fyra bestämde oss för att vara igen, den här gången hos mig, och ni skulle stanna över natten. Aldrig kommer jag glömma hur du låg och smekte min mage och sa att den var så mjuk, gullunge! Hur vi låg på golvet och läste boken "allt som tjejer inte vet om killar, och killar inte vet om tjejer". Jag var redan förälskad, på nytt!
En vecka senare, ligger du och jag hemma i min säng, och då kommer det ut från min mun "jag älskar dig", ja tillochmed jag blev paff, det var första gången jag sa det högt till en kille. Men jag ångrar det inte. Jag fick nämligen samma svar tillbaka "jag älskar dig med" det var då våra läppar möttes för första gången. Tiden stannade upp för ett tag, och det fanns ingenting annat i mitt huvud utom du, du och dina underbart mjuka läppar!
Äntligen hade det blivit du och jag, och jag ångrar inte ett dugg att jag gjorde som jag gjorde. Även om det var elakt. Redan vid våran första kyss, insåg jag att du var den rätte.
23 april 2008
- vi hade varit tillsammans i 3 dagar, det var vår ute och det var varmt, och du var så söt! Jag minns hur vi låg i gräset och kysstes, medan alla andra låg runtomkring oss. Det var världsbokdagen, och vi hade varit med varandras klasser, tjejer för tjejer och killar för killar, Men det var ju din klass, så jag älskade att vara där ändå. för jag visste att vi skulle ses senare. Tiden gick och gick, plötsligt hade vi varit tillsammans ett halvår. Jag undrar fortfarande vart den tiden tog vägen, jag vet bara att jag var så jävla lycklig. Ett halvår, som var så sjukt mycket och länge för mig. Då tyckte och trodde jag att det skulle vara du och jag mycket längre.
Jag hade liiite fel på den punkten - då.
7 Februari 2008 - värsta dagen i mitt liv
Tre och en halv månad senare ungefär, blir "du och jag" bara och jag. Jag förstod ingenting, allting var helt förvirrande, och jag ville inte tro på det. Overkligt var det.
Rebecca, fina Rebecca, gjorde det bästa av situationen och tog med mig in på bio för att lätta trycket i mitt nyblivna brustna hjärta. Jag kunde inte sluta tänka på dig - det gick inte.
Veckan efter, i skolan så skulle jag prata med dig, och lösa det som hänt. Jag visste inte om jag skulle våga, så jag gjorde det jag tyckte var bäst i den situationen. Jag slängde mig runt din hals och kramade dig. Jag minns hur vi stod vid väggen och pratade medan flera människor gick förbi oss. Du sa att vi bara skulle vara vänner och inte glida ifrån varandra på något sätt. Och jag kunde inte göra annat än att bara hålla med dig. Men jag tyckte egentligen att du hade så fel. Jag som ville så mycket mer, jag hade älskat dig från början, och jag tänkte INTE ge upp nu! Det var dig jag ville ha, och jag ville kämpa för det!
Något varken du eller jag berättade, var att under våran uppehålls tid, så var vi mins tre gånger. Och jag kände mig busig, riktigt busig- Det var du som gjorde mig busig! Och OJ vad jag älskade det! Kyssar hit, och kyssar dit vi var vilda!
Någon månad senare, var det dags för "rockkarusellen" och du var där, jag jobbade. GOD jag trodde jag skulle dö av värmeslag när du kom in, du var så jävla sexig och jag ville bara ha dig. Eftersom att det var "rock" så hade du och Pontus sminkat er smått galet och du skulle ut och tvätta bort det. jag beslöt för att följa med dig ut och hålla dig sällskap. Jag kunde inte släppa blicken från dig en sekund. Jag ville ha dig! Tänkte på dig och det vi hade. Jag ville ha tillbaka "du och jag" igen.
Jag kände hur mina ögon fylldes med tårar, och du fick se det. Du frågade vad det var med mig, och då brast jag! Jag kände hur blött det blev på kinden, tårarna rullade fort ner för mina kinder och jag ville bara stanna tiden och ta bort dem. Jag önskade så mycket att du skulle hålla om mig och säga att allting skulle bli bra. Jag tror nästan du läste mina tankar just då, för det var precis så du gjorde. När du frågade vad det var, så sa jag bara "vad tror du?" och du höll om mig ännu mer. Du kollade på mig, och lyfte sakta min haka upp mot dig, och du kysste mig, mjukare än någonsin. Kroppen blev helt stel och jag kände mig älskad igen. Och jag tror det var en bland de tusen bästa kyssarna i hela mitt liv! Jag kände åter igen att jag verkligen älskade dig. Det var verkligen DIG jag ville ha. Vi gick in igen, och rebecca och jag var tvugna att gå hem. Hade jag kunnat, hade jag stannat med dig, hela natten. Vart som helst, bara jag hade fått vara med dig.
9 Maj 2009
jag satt på msn, du satt på msn, och vi skrev. Du konfirmerades och jag visade mig i cam. Du skrev något som fick mitt hjärta att hoppa över tusen slag. Och jag trodde inte mina ögon, Jag fick tillochmed till ett svagt skrattande skrik.
Jag kommer inte glömma det du skrev den dagen.
"Emeilia westerberg.." - "Emeilia westerberg.. vill du bli tillsammans med mig igen"
Hur många gånger som helst skrev jag "är du seriös?!" och du svarade alla gånger lika dant " ja? vill du? "
KLART SOM FAN JAG VILL fick du tillbaka.
Jag konfirmerades dagen efter, och det var den bästa present jag kunde fått.
"och jag" hade äntligen blivit till " du och jag" igen.
Jag hade äntligen fått bli den lyckligaste flickan på jorden IGEN.
En vecka senare, skrev jag ett långt inlägg på bilddagboken om hur mycket jag älskade dig, och du kommenterade
"jag älskar dig skit mkt och ja alla våra minnen är fan helt jävla sjuka och jag gjorde ett misstag som lämnade dig .. alla minnen kommer finnas kvar . älskar dig mest av allt! <3" just det fetsilta fick mig att börja gråta, det var då jag verkligen insåg att du älskade mig. Åter igen gick månaderna fort som tusan - 3 månader, 6 månader, 9 månader och där tog det slut - FÖRSTA GÅNGEN. Jag visste att du inte skulle svika mig igen, tre månader till gick, och det är där vi är just nu! Ett helt jävla år, plus lite till har jag suttit och skrivit ner. Allt det här är baserat på hur mycket jag älskar dig, vartenda ord i den här texten menar jag. Tänk att allt det här har du och jag gått igenom PLUS mycket, mycket mera! Alla våra minnen, som du skrev i kommentaren för snart ett år sen, kommer alltid finnas kvar.
Så nu kanske du förstår att det verkligen INTE finns tillräkligt många fina ord, till hur mycket jag älskar dig. Du betydet så jävla mycket för mig, och helt ärligt - Jag vet inte vad jag skulle göra om du lämnade mig. Det är dig jag behöver för att orka med saker och ting, Skolan är ett exempel. Det är du som får mig vilja gå till skolan på morgonen. Är inte du där, så är det nästan "skit i skolan, vad ska jag göra där om inte Christoffer är där?" (Nelly och alla andra, ta inte illa upp, men ni vet hur mycket ni också betyder för mig)
Okej, slut på mitt drama, Jag vill bara att du babe, ska veta hur mycket jag verkligen älskar dig, och att jag aldrig vill förlora dig. Du är bland det värdefullaste jag har. Så vacker, fin och underbar- Ja, det är min Christoffer det!

btw, jag skrev en mycket längre text innan, men den raderades, så här hade ni nästan allt, igen!

JAG ÄLSKAR DIG CHRISTOFFER AHLM, vare sig du vill eller inte<3fina du, min fina ängel<3

Hemkommen

Publicerad 2010-05-08 23:32:44 i Allmänt,

Har varit på gården hela kvällen. var ute och delade ut reklam med min fina amanda innan dess och tog med hunden ut(:
nu ska jag försöka dra mig till sängen! imorgon bär det av till Åseda för konfirmation!

Haha, vad ska man säga?

Publicerad 2010-05-08 18:27:58 i Allmänt,


En killa helt okänd, började smsa mig, och vart han fick mitt nummer ifrån vetifan!
men jag sa att jag hade pojkvän och så sa han jävla fitta till mig.. ajajaj.. ledsen jag blev

Ut en sväng med min fina

Publicerad 2010-05-08 16:40:16 i Allmänt,

Nu ska jag klä på mig varmt och kila ut med min vackra amanda och meine voffer! Men först ska jag fixa håret lite så man ser någorlunda vetig ut!

puss

En bortsprungen rubrik

Publicerad 2010-05-08 14:30:48 i Allmänt,

Godmorgon och klockan är halv tre, det hänger inte riktigt ihop. Anyway vaknade inte nu direkt, vaknade ungefär vid halv tolv tiden. Jag har duschat och gjort mig iordning (dvs torkat håret) nu har jag bara plattningen kvar!
Ikväll ska jag ner till gårde med fina amanda! Usch jag har ingenting vetigt att skriva, tummen upp på det typ.
Hoppas ni har det finfint! Nu ska jag ner och bara längta till imorgon!
puss

Galen

Publicerad 2010-05-07 22:23:53 i Allmänt,

Galen på bloggen, galen I kärlek galen i honom! god vad jag vill vara med dig nu fina christoffer!

Two days left

Publicerad 2010-05-07 15:09:56 i Allmänt,

Äntlige helg. Veckan har faktist gått rätt fort, den har varit skön (Y) Nästa blir ännu bättre
Måndag - Träffa nya gymn klassen(Y)
Tisdag- Fotbollsmatch !
Onsdag- Blankt
Torsdag - lediga
Fredag - lediga

namnamnam sånt gillas!
Nu ska jag fixa en sak till söndag! kuliga saker på söndag - Blandannat, konfrimation och 1år med älski!

Sådär

Publicerad 2010-05-06 22:57:59 i Allmänt,

Har just skrivit klart ännu ett långt inlägg eftersom att mitt förra raderades JÄVLA BLOGG.SE.. hehe, men det får ni inte se förens på söndag så HÅLL UTKIK=D
Nu blev jag tillsagt att jag skulle lägga mig (så okej) godnatt (:

räknar ner, jag är snart där

Publicerad 2010-05-06 21:35:03 i Allmänt,

upptäckte just att min text som jag skrev för cirka en vecka sen till min och coffes 1årsdag har försvunnit. Eftersom att bloggen återställdes så försvann den?! den var sjukt lång och rätt fin enligt mig. Jag antar att jag får börja om från början.. JÄVLA FITTA vad arg jag är just NU!

dattte

Publicerad 2010-05-06 17:51:19 i Allmänt,

ska ut på en snabb date med frugan ikväll igen ;) ska bara snygga till mig lite! hörs senare!

Ger mig på det igen

Publicerad 2010-05-05 16:08:07 i Allmänt,

Jag ska göra ett nytt försök för att fixa och återställa bloggen till sitt vanliga ursprung.
jag kommer inte vara aktiv, ni lär väl se ändringar senare.

fitta rent ut sagt

Publicerad 2010-05-04 23:20:11 i Allmänt,

Jag hatar det här! Gör resten imorgon, tycker dock att blogg.se kan stå för "skadorna" på min blogg, precis det här hände rebecca också, bara vi som har det så?

DÖÖ

Publicerad 2010-05-04 21:30:37 i Allmänt,

Jag har någonting jag ALDRIG brukar ha... NEJ inte näsblod.. mensvärk.. Och det suger.. nu ska jag duscha sen sova! natti

suddigt och luddigt

Publicerad 2010-05-04 17:48:11 i Allmänt,

Jag förstår mig inte på optiker. Innan hade jag ett par perfekta linser som satt super och så, så jag bestämde mig för att ta sånna som man kan sova med och hela köret. Visst fick jag sånna, men tror ni inte att hon ändrade min stryka så att jag ser suddigare nu än vad jag gjorde med dom förra linserna? Jag vill ju inte åka in igen ba " Jag vill ha dom andra som jag hade innan, det var mycket bättre för jag såg inte det minsta lilla suddiga med dom.." GUD ALLTSÅ!

Musikal

Publicerad 2010-05-04 15:54:27 i Allmänt,

Sitter uppe på mitt rum i ensamhet, och övar på manuset till musikalen och försöker komma på en låt att sjunga det går verkligen inte. Sen försöker jag pricka dom andra tonerna i den ena låten jag ska sjunga haha suck! kan bara säga att jag har ont.. i munnen!

låttips

Publicerad 2010-05-04 14:49:40 i Allmänt,

Skulle behöva några tips på låtar som man kan sjunga på i musikalen som vi ska ha. inga för svåra, kanske tillochmed en svensk?

butterfly fly away

Publicerad 2010-05-04 14:31:11 i Allmänt,

Vilket piss väder det är idag. Inte alls kul.
Jag fick reda på mitt so prov idag, lättad som tusan. Även min svenska fick jag reda på, nej jag är inte nöjd. Mitt ena engelska nationella fick jag med reda på, super. Imorgon har vi äckel kemi, nationella, jag kommer inte faila större på något annat prov som jag kommer göra på det kan jag ju säga.
Det börjar närma sig slutet, fy så skönt.
På torsdag ska vi ha halvtdags övning till musikalen, göttgött. Nästa vecka är vi lediga torsdag - fredag man längtar så sjukt tills man slutar!
Nu ska jag ner och äta lite, sen ska jag kolla om vi har varmvatten, måste duscha!
biggggggg kiss

knappt en natt

Publicerad 2010-05-03 18:35:00 i Allmänt,

Nä, det är så ibland! Vi klarar oss nästan inte ens en natt utan varandra rebecca och jag ;) Jag ska sova hos henne inatt igen.
Ska upp och packa lite, och städa upp på rummet sen bär det av till henne (:
puss

riktigt härlig helg

Publicerad 2010-05-02 21:54:43 i Allmänt,

Sjukt härlig helg måste jag säga åter igen. Fina vänner, rolig fest och ännu flera härliga vänner!
Jag hoppas verkligen att ni andra hade en fantastisk helg precis som jag och många andra.

Fredag Skola till att börja med, hem och fixa iordning sig, sen "förfest" hos rebecca, vidare till annas fest, sen sist till Agnes fest. Där träffade vi många fina vänner, kom hem runt tolv tiden och somnade kanske halv två tack vare jonatan som låg och petade på rebeccas revben så hon skrek.

Lördag Låg hemma hos rebecca med henne och jonatan, sen kom anton och vi satt på altanen och pratade sen gick dom hem, och jag somnade i rebeccas säng vaknade vid sex. vi åt tacos sen gick vi hem till mig och bastade. Vid elva gick vi till tobias där han och jonatan var och kollade på film. vi kom hem vid kvart i ett. åt nattmackor och jag somnade vid halv 3 ,kvart i 3.

Söndag Idag vaknade rebecca och jag vid elva, gick ner och åt och hon åkte hem. Jag satt inne sen gick jag ut och tog lite kort. Smet sedan till fotbolls träningen och kom hem halv sex tiden. åt sen bastade jag med mamma och pappa. sen nu sitter jag här. fruktansvärt intressant va? haha

Imorgon skola, och äntligen träffa fina chirstoffer! Det är det ända som betyder något i skolan så är det att få träffa honom, och nelly förståss, men hon är inte där för hon är sjuk och hon klantade sig när hon trillade av en skenande häst HAHA (klant!) så nu ska jag sova, så att natten går fort så jag kan få dagens och veckans första mjuka fina kyss av världens FINASTE pojkvän, vem kan ens vara lyckligare än mig, som har både världens finaste vänner, och inte mindre än VÄRLDENS BÄSTA och finaste pojkvän?


namnam, nu ska jag nana kudden! puss

gotti

Publicerad 2010-05-02 17:39:00 i Allmänt,

tränngen gick ASUM (rebecca, kolla stavningen och tänk på en viss person(;  )
Vi var väl inte värst många, men vi ska kika om vi hittar några flera som vill spela! hör av er ;)
Nu ska jag äta sen duscha!
puss

träning

Publicerad 2010-05-02 15:28:16 i Allmänt,

Nu ska jag iväg och träna fotboll för första gången på över ett och ett halvt år tror jag. Önska mig lycka till ;)

2 maj

Publicerad 2010-05-02 12:49:20 i Allmänt,

andra maj idag, och en vecka kvar tills min kusin konfirmeras och tills älski och jag har vatt tillsammans i ett år, gud vad jag längtar!

Lördag, trodde jag ja!

Publicerad 2010-05-02 12:33:35 i Allmänt,

Skönt att vakna och tro att det är lördag, och sen snabbt inse att det inte är det suck.
Rebecca och jag hade myskväll igår, vi bastade lite, sen gick vi bort till Tobias och jonatan för att kolla på film. vi kom hem 00.45 ungefär. Vi somnade ganska snart efter vi kommit hem.
en helt underbar valborg helg måste jag säga.
jag hoppas att ni har haft en härlig helg!

söndagsväder så är det lördag :PPpppPPppppPPpp

Publicerad 2010-05-01 20:20:04 i Allmänt,

Hatar ":pPPpppPPPpPp" grupperna hah..
kom hem från en galen kväll igår, sjukt kul var det. Tack allihopa som gjorde kvällen till en minnesvärd kväll :)
kom hem till rebecca för att sova, och vem fick vi med oss hem?
Jodå, lilla Jonatan. vi bestämde att han skulle sova i rebeccas rum, så skulle vi sova i hennes föräldras. Vi hörde hur tvn stängdes av och sattes på runt fem gånger, "snart kommer han in- hur stänger man av tvn?!" sa vi, och vi hade rätt ;) vi somnade alla tre tillslut i samma säng, höhö. vaknade klockan nio och låg i sängen halva dagen, sen vid fyra eller något somnade jag om igen vaknade vid sex av att mamma ringde hem till rebecca för att jag inte svarade på mobilen hum hade inte ens något missatsamtal.
Nu ska vi äta tacos sen ska vi hem och basta :)
puss påer

Om

Min profilbild

Hej! Mitt namn är Emeilia. I min blogg kommer ni få se massvis med egentagna fotografier, läsa om min vardag och ställa frivilliga frågor om vad som helst! hoppas ni gillar det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela